Bolig:

STRANDLINJE: Kjøperen av denne eiendommen får egen privat strandlinje på 35 meter og 3 mål solrik tomt.
STRANDLINJE: Kjøperen av denne eiendommen får egen privat strandlinje på 35 meter og 3 mål solrik tomt.

Vil ha 120 millioner for strandeiendom på Nesøya

Asmund Haare og Per Johan Pettersen har under oppføring et trehus på nesten 1.000 kvadratmeter med panoramautsikt, brygge, basseng og båthus.

Publisert Sist oppdatert

Grunnbokinformasjon fra Kartverket viser at Asmund Haare for noen år siden betalte 41 millioner kroner for Dr. Natvigs vei 6 på Nesøya i Asker kommune. Siden har han fått med seg Per Johan Pettersen på eiersiden, og sammen selger de nå eiendommen, hvor bygningsmassen er under oppføring.

Fra salgsoppgaven.
Fra salgsoppgaven.

- Det gikk forholdsvis kort tid fra de fikk rammetillatelse, til byggingen ble igangsatt. Jeg vil tro at det er ferdig bygget i andre kvartal kommende år, sier megler Espen Hordnes i Privatmegleren Aveny, som har fått oppdraget med å selge eiendommen.

Han beskriver eiendommen som «helt magisk», der det blir ny bebyggelse med et bruttoareal på nesten 1.000 kvadratmeter.

- Det har ikke vært denne type eiendommer til over 100 millioner til salgs på Nesøya tidligere. Det finnes mange store, flotte eiendommer der, men disse forblir innen familiene. Dette er den første som har kommet ut i det åpne markedet med en prisantydning på over 100 millioner, sier Hordnes.

I salgsoppgaven blir Dr. Natvigs vei 6 promovert som en «utsøkt strandeiendom med panoramautsikt, brygge, basseng og båthus under oppføring».

- Særdeles attraktivt villaområde, stille og meget barnevennlig beliggende enebolig, grensende til sjøen, på Nordre Nesøya. Eiendommen ligger i privat blindvei med fantastisk sjøutsikt. Boligen har en sydvendt beliggenhet med meget gode lys- og solforhold, tilbaketrukket beliggende og støyfritt til i rolig og idyllisk nabolag, heter det i salgsoppgaven.

Der påpekes det også at Nesøya «er ei øy i Oslofjorden og ble på midten av 1970-tallet bosted for flere kjente og velstående mennesker».

- I dag er øya å regne som ett av Norges mest attraktive steder å bo. Landskapet er idyllisk med flotte rekreasjonsområder både ved havet og i skog. Sandvika ligger få minutter med bil fra boligen og byr på et meget godt utvalg av fasiliteter og servicetilbud, skriver Privatmegleren Aveny.

Powered by Labrador CMS