RYKKER OPP: Eiendomsadvokat Per Amund Uldalen i Haavind.
RYKKER OPP: Eiendomsadvokat Per Amund Uldalen i Haavind.

Per Amund Uldalen ny partner i Haavind

Er spesialisert innen tvisteløsning knyttet til fast eiendom, plan- og bygningsrett, grunnerverv, skjønn- og ekspropriasjon. Han bistår også private og offentlige aktører innen forvaltning og utvikling av eiendom og infrastruktur.

Publisert Sist oppdatert

Per Amund Uldalen har lenge vært en sentral i å håndtere eiendomsavdelingens offentlige portefølje.

Han har bakgrunn som advokatfullmektig i Advokatfirmaet BAHR og dommerfullmektig ved Fosen tingrett, før han ble del av Haavind høsten 2012.

- Per Amund har håndtert store deler av vår offentlige portefølje innenfor skjønn og ekspropriasjon, og vi ønsker ham velkommen inn i partnerskapet. Han har opparbeidet seg en solid posisjon i markedet, og det er alltid ekstra hyggelig å ta opp partnere fra egne rekker, sier leder for Haavinds eiendomsavdeling, Terese N. Sørli.

Han tok steget opp i partnerskapet fra og med 1. juli. Opprykket av Uldalen kommer etter opptak av partner Henrik Taubøll fra Wiersholm og partner Sofie Komissar fra BAHR i løpet av det siste året, som har styrket Haavinds tunge satsning på eiendom.

- Det er veldig hyggelig å bli tatt opp i partnerskapet i Haavind, som har en sterk tradisjon og høy kompetanse innenfor både eiendom og tvisteløsning. Jeg er veldig glad for muligheten til å kunne ta del i og videreutvikle dette sammen med de faglig sterke og superhyggelige folkene i Haavind, sier Per Amund Uldalen.

Powered by Labrador CMS