Karriere:

GÅR FRA BAHR TIL HAAVIND: Etter å ha jobbet i BAHR siden 2014, melder Sofie Komissar nå overgang til advokatfirmaet Haavind.

Sofie Komissar ny partner i Haavind

Sofie Komissar kommer fra BAHR, og skal jobbe med to av landets sterkeste fagmiljøer når hun tiltrer i Haavind i mars.

Publisert Sist oppdatert

Haavinds langvarige tier 1-posisjon innenfor både entreprise og eiendom blir ytterligere styrket med rekrutteringen av Sofie Komissar. Hun har ledet entreprisegruppen i BAHR, og vil i Haavind jobbe i skjæringspunktet mellom entreprise og eiendomsutvikling.

Managing partner Preben Brecke er glad for å få en spennende profil med på laget.

- Sofie er allerede et kjent navn i markedet basert på høy fagkunnskap kombinert med sterk kommersiell forståelse. Vi er svært fornøyde med at hun har valgt å komme til oss. Både entreprise og eiendom er grunnpilarer i Haavinds bransjesatsning, og Sofie vil fokusere på bygg-entreprise og større utviklingsprosjekter innen eiendom, sier Brecke.

Komissar starter i Haavind allerede i mars, og hun gleder seg til å begynne å jobbe med de to fagmiljøene, som til sammen er Norges aller største.

- Haavind har et av landets sterkeste team innenfor entreprise og eiendom. Jeg gleder meg til å videreutvikle entreprise- og eiendomsmiljøet sammen med de flinke og hyggelige folkene i Haavind, sier Komissar.

Powered by Labrador CMS