BLIR PARTNER I GRETTE: Lise Sofie Stene er spesialist på eiendomstransaksjoner.

Lise Sofie Stene blir ny partner i Grette

Lise Sofie Stene går til Grette og vil styrke advokatfirmaet innenfor transaksjonsområdet.

Publisert Sist oppdatert

– Lise Sofie Stene er en anerkjent eiendomsadvokat med 12 års fartstid fra BAHR, og tiltrer som partner i Grettes eiendomsavdeling fra 6. februar 2023. Hun vil bli en del av et team som særlig retter seg mot eiendomstransaksjoner og eiendomsutvikling, sier Ole-Jacob Farstad, som leder eiendomsavdelingen i Grette.

Han skryter av Lise Sofie Stene, som han mener er en usedvanlig dyktig transaksjonsadvokat.

– Vi er veldig fornøyde med at hun blir en del av vårt lag. Vi har en sterk etterspørsel på dette feltet, også i litt trangere tider som nå, og Lise tilfører oss kompetanse og kapasitet til å levere tjenester på øverste hylle til kundene våre, sier Ole-Jacob Farstad.

Grettes eiendomsavdeling teller nå 12 advokater.

– Vi trenger de beste hodene i bransjen for å kunne hevde oss ytterligere i konkurransen om de mest attraktive kundene og sakene. Lises kompetanse, erfaring og forståelse av markedet er veldig verdifullt i vårt arbeid med å utvide vår markedsposisjon. Vi vil gjøre alt vi kan for at Lise skal lykkes i neste steg av sin karriere, i tett samarbeid med oss som har vært her en stund, sier Dag Henden Torsteinsen.

– Jeg vet at Grette har et svært kompetent eiendomsteam både innenfor transaksjoner og eiendomsutvikling, og de har virkelig vist seg frem de siste årene. Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle eiendomsteamet i Grette, og har en klar ambisjon om å bidra til et ytterligere løft – særlig på transaksjonsområdet. Det er betryggende at det er flinke folk der fra før, og fra min posisjon er det viktig å vite at alle har incentiver til at vi skal lykkes i fellesskap med den kommersielle satsningen, sier Lise Sofie Stene.

Powered by Labrador CMS