SOLGT: Baard Schumann og UNION Residential Development har solgt Romsåsveien 4 til et Pareto Securities-syndikat.

Selger Romsåsveien 4 i Oslo

UNION Residential Development har solgt en eiendom som ikke regnes som strategisk for porteføljen til et selskap tilrettelagt av Pareto Securities.

Publisert Sist oppdatert

Romsåsveien 4 i Grorud sentrum ble oppført i 1994 og har med sin beliggenhet nær buss- og t-banestasjonen et betydelig potensial for å bli en del av en større områdeutvikling på Grorud.

- Vi har valgt å selge eiendommen da den ikke er en strategisk eiendom i forhold til resten av eiendomsporteføljen, sier leder for Boligutviklingsfondet, Baard Schumann.

Kjøper er et selskap som er tilrettelagt av Pareto Securities. Megler var UNION Norsk Næringsmegling.

Rema 1000 er den største leietakeren og står for 90 prosent av leieinntektene. Første etasje huser hovedsakelig dagligvareforretning, mens resterende arealer brukes til apotekvirksomhet og servering. Andre etasje inneholder mindre kontorer, garderober og tekniske rom. Bygningsmassen består av to etasjer med et samlet bruttoareal på ca. 2.037 kvadratmeter.

Grorud sentrum er identifisert som et prioritert stasjonsområde i Kommuneplan 2015, med en plan om høyere arealutnyttelse. Scala Eiendom AS, JM Norge AS, tidligere Bonava AS, ST1 Norge AS og EBY har samarbeidet om å utarbeide et felles planprogram med veiledende plan for offentlig rom, som ble innsendt til Oslo kommune i 2023.

Powered by Labrador CMS