SATSER FRICHST: Dette hotellet gjenåpnes som Frich’s Hotel Hamar våren 2024, men først skal det renoveres. Foto: Scandic
SATSER FRICHST: Dette hotellet gjenåpnes som Frich’s Hotel Hamar våren 2024, men først skal det renoveres. Foto: Scandic

Pandox gjør avtale med lokal operatør for dette hotellet

Pandox og den norske hotelloperatøren Frich’s har skrevet en langsiktig, omsetningsbasert leieavtale med gode minimumsnivåer for denne hotelleiendommen i Ringsaker kommune.

Publisert Sist oppdatert

Frich’s har en sterk lokal forankring som, i kombinasjon med en gjennomgripende renovering og produktutvikling av hotellet, vil styrke hotellets markedsposisjon og øke eiendomsverdien, melder Pandox.

- Vi ser frem til å ønske Frich’s velkommen som ny leietaker i hotelleiendommen vår i Ringsaker kommune. Frich’s er en sterk, lokal operatør med god markedskunnskap, og vil skape ny energi i hotellproduktet i lokalmiljøet. Vi vil sammen gjennomføre en omfattende oppussing av rommene og fellesområdene, inkludert et nytt og attraktivt konsept for mat og drikke som vil styrke hotellets markedsposisjon og løfte hotelleiendommens verdi, sier Tobias Ekman, Head of Property Management Nordics i Pandox.

- Vi er både glade og stolte over den tilliten og muligheten Pandox har gitt Frich's. Vi ser frem til å ønske både lokale, regionale, nasjonale og internasjonale gjester velkommen til det nyrenoverte hotellet vårt i løpet av våren 2024. Innlandet er et spennende marked med mange muligheter, sier Øyvind Frich, som er grunnlegger og eier av Frich’s.

- Frich´s Hotel Hamar ligger tett inntil alle Mjøsbyene og hovedstaden. Hotellet er lett tilgjengelig fra Oslo Lufthavn Gardermoen samt gjennom gode veger, hyppige buss- og tog forbindelser. Frich´s Hotel Hamar vil styrke posisjonen til kjeden. Målet er å bli den foretrukne aktøren innenfor kurs, konferanser samt ferie og fritidsmarkedet i Innlandet, legger Frich til.

Hotelleiendommen leies i øyeblikket ut til Scandic under navnet Scandic Ringsaker. Etter gjennomført renovering blir hotellet gjenåpnet våren 2024 som Frich’s Hotel Hamar.

Hotellet har 176 rom og ligger nord for Hamar, drøyt halvannen times biltur fra Oslo. Hotellet ble oppført i 1968. 

Powered by Labrador CMS