SUKSESS: – Svært mange har lyst til å bo sentralt i Bjørvika, sier Jostein Ådalen i OSU.
SUKSESS: – Svært mange har lyst til å bo sentralt i Bjørvika, sier Jostein Ådalen i OSU.

Har solgt 81 leiligheter i Bjørvika på seks uker

– Dette har overgått våre beste prognoser, sier prosjektlederen.

Publisert

På seks uker er det solgt 81 leiligheter i Mariakvartalet i Bjørvika. – Dette har overgått våre beste prognoser. 

– Alt tyder på at vi har truffet godt med både prosjektets utforming, leilighetsmiksen og prisene, sier prosjektsjef Jostein Ådalen i utbyggeren OSU.

Mariakvartalet får 246 totalt leiligheter. Første salgstrinn ble lagt ut midt i oktober, og andre salgstrinn i slutten av november. Av totalt 119 lanserte leiligheter er 38 usolgte. Resten legges ut i flere omganger til neste år. 

Prisene på de 38 usolgte spenner fra 6,05 millioner til 19,8 millioner kroner for enheter mellom 42,5 og 129,5 kvadratmeter. En av toppleilighetene på 119 kvadratmeter har blitt solgt for 30,75 millioner kroner. 

– Det er et helt spesielt boligmarked nå om dagen, og vi har ikke tatt noe for gitt. Vi har hele tiden hatt stor tro på Mariakvartalet. Samtidig er det svært mange som har lyst til å bo sentralt i Bjørvika, nærme både sentrum og fjorden, påpeker Ådalen.

Mange av kjøperne er godt kjent av både OSU og meglerne.

– Flere av dem som har slått til nå har fulgt med på Bjørvika lenge, og mange har kjøpt fra oss tidligere. Det betyr at de enten skal flytte internt i Bjørvika til Mariakvartalet, eller investere i flere leiligheter i nabolaget, sier Ådalen om leilighetene som er ferdige først i 2026.

Powered by Labrador CMS