Odfjell kjøper i Bergen

Publisert Sist oppdatert

– Bergen Næringsråd er svært tilfreds med at vi har funnet en god partner med soliditet og langsiktighet til å ivareta og videreføre Veiten 3 sammen med oss. Bygget er et av Bergens særpregede og historiske eiendommer, sier administrerende direktør Marit Warncke i Bergen Næringsråd i en pressemelding, skriver Estate Vest.

På generalforsamling i Bergen Næringsråd 20. april 2015 ble det vedtatt å selge inntil 50 prosent av eiendommen Veiten 3 i Bergen, og styret fikk fullmakt til å forhandle frem en avtale og gjennomføre salget. I vedtaket lå det føringer om at salget skulle skje til en partner som kan bidra til å videreutvikle bygget på en best mulig måte.

Les også: Har handlet for over 600 mill i Bergen

– Vi gleder oss til å samarbeide med Bergen Næringsråd og til å bidra til å utvikle eiendommen og bidra med vår kunnskap på utvikling og drift av eiendommer, sier daglig leder Tore Odfjell i Odfjell Eiendom AS.

Han forteller at planene videre er å renovere bygget.

– Vi ser nok for oss en totalrenovering av eiendommen, men dette ligger litt frem i tid. Noen av leieavtalene løper til 2020, men det kan skje ting før det også, sier Odfjell.

Les også: Budrunde på ROM-bygget

Les også: Stordalen åpnet hotell i Bergen

Les også: Setter ny prisrekord i Bergen

 

Powered by Labrador CMS