Karriere:

LEDERKABALEN GÅR OPP: Anne Bruun-Olsen og Tor Svein Brattvåg skal lede henholdsvis leietakerrådgivningsavdelingen og utleieavdelingen.
LEDERKABALEN GÅR OPP: Anne Bruun-Olsen og Tor Svein Brattvåg skal lede henholdsvis leietakerrådgivningsavdelingen og utleieavdelingen.

Ny lederkabal i Cushman & Wakefield Realkapital

Tor Svein Brattvåg blir leder for utleieavdelingen i Cushman & Wakefield Realkapital. Samtidig tar Anne Bruun-Olsen over ansvaret for Leietakerrådgivning.

Publisert

Brattvåg er i dag ansvarlig for virksomhetsområdet Leietakerrådgivning i samme selskap.

– Etter 20 år i selskapet har Tor Svein vært med å løse mange store og komplekse oppdrag både for private og offentlige leietakere over hele landet. Nå er jeg glad for at Tor Svein har takket ja til å bruke sin enorme erfaring når han fremover skal lede arbeidet med utleie. Det er få, om noen som kjenner leietakerne sine behov så godt som Tor Svein, noe våre oppdragsgivere kommer til å dra nytte av i arbeidet han skal ta fatt på som leder for utleie, sier adm.dir Anders Solaas i Cushman & Wakefield Realkapital.

Tor Svein Brattvåg har gjennom sine mange år i selskapet bidratt sterkt med å bygge Cushman & Wakefield Realkapital sin posisjon som et ledende rådgivningsmiljø i Norge.

– Jeg er veldig takknemlig for den tilliten jeg opplever at jeg får og ser frem til å skulle lede et virksomhetsområde som er i vekst. Det er fortsatt mye potensiale å ta ut, og vi er godt rustet til å fortsette å betjene våre oppdragsgivere med gode leveranser, sier Brattvåg.

Samtidig tar Anne Bruun-Olsen tar over som leder for Leietakerrådgivning, en avdeling hun har bidratt sterkt med å utvikle.

– Anne har lang fartstid i Cushman & Wakefield Realkapital både som leder av selskapet og som rådgiver for leietakere. Jeg er veldig glad for at Anne har takket ja til å lede dette virksomhetsområdet i tillegg til at hun også vil ha et ekstra fokus på konsernkunder. Med over 20 års fartstid er Anne en av nestorene i bransjen, noe hennes resultater med tydelighet viser. Hun har vært engasjert i å profesjonalisere og utvikle bransjen, blant annet som styremedlem i Norwegian Green Building Council og Forum for Næringsmeglere, medlem av strategisk råd for Bygg21 og ekspertpanelet for næringseiendom i Dagens Næringsliv, jurymedlem for Cityprisen og med i utarbeidelsen av standard leiekontrakter. sier Solaas.

– Tor Svein har gjort en fantastisk jobb, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å utvikle leietakerrådgivning videre. Vi er et sterkt team her på Cushman & Wakefield Realkapital, noe vi skal dyrke videre som vårt konkurransefortrinn på vegne av våre oppdragsgivere, sier Bruun-Olsen.

Powered by Labrador CMS