Karriere:

HELSESATSING: Hege Hidle Aaser (tv), direktør i Linstow, øker satsingen på helse ved ansettelsen av Heidi Eidskrem.
HELSESATSING: Hege Hidle Aaser (tv), direktør i Linstow, øker satsingen på helse ved ansettelsen av Heidi Eidskrem.

Linstow ansetter prosjektutvikler med helsebakgrunn

Heidi Eidskrem blir prosjektutvikler for helse i Linstow og skal jobbe i krysningen mellom helse og marked.

Publisert Sist oppdatert

Eidskrem kommer fra en stilling som ansvarlig for marked og forretningsutvikling innenfor helse og omsorg i Standard Norge. Hun har også bakgrunn som operativ sykepleier og avdelingsleder i hjemmesykepleien, samt fra administrative roller i flere kommuner på Østlandet.

I Linstow skal Heidi Eidskrem jobbe i krysningen mellom helse og marked, med blant annet konsept- og forretningsutvikling. Hun vil også jobbe opp mot leietakerne for å skape verdier for sentrale aktører og samfunnet.

– Jeg tror det er viktig at vi skaper miljøer vi kan tenke oss å leve i gjennom et helt livsløp, men da må vi klare å tenke nytt. Vi må tenke folkehelse fra et tidlig stadium i arbeid med stedsutvikling. Klarer vi det, vil vi i større grad kunne utvikle konsepter som har en faktisk verdi for folk, og som kan gjøre en reell forskjell i samfunnet ellers, sier Eidskrem.

Helse er et langsiktig og høyt prioritert satsningsområde for Linstow, som har en sentral eierrolle i flere store utviklingsprosjekter i Norge. Arbeidet krever både en helhetlig tilnærming til boliger, næring, lokalmiljø, helse og offentlige tjenester, og en bredere samhandling i utviklingen av nye steder.

– Ansettelsen er et ledd i vår videre satsning på helseeiendom, samt helsefremmende by- og stedsutvikling. Vi skal gjennomføre flere spennende prosjekter innenfor dette segmentet i årene som kommer, og derfor er vi veldig glade for å ha med oss Heidi. Dette er første gang Linstow har gått aktivt ut og søkt etter en prosjektutvikler med helsebakgrunn, og blant mange gode kandidater til jobben landet vi til slutt på at hun var den beste. Med Heidis kompetanse og lange erfaring fra helsefeltet styrker vi nå laget vårt ytterligere, sier Hege Hidle Aaser, direktør Linstow helse.

Powered by Labrador CMS