OVERTAR SOM SJEF: Jørgen Blix.
OVERTAR SOM SJEF: Jørgen Blix.

Lederendring i Ticon Eiendom

Fra 11. april 2023 er Jørgen Blix ny administrerende direktør i Ticon Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Blix tar over for eier Thomas Falck-Pedersen, som går over i rollen som styreleder.

- Jørgen har med sin tunge og varierte eiendomserfaring imponert stort i tiden han har vært hos oss, og vi er veldig fornøyde med at han har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Ticon Eiendom, sier Falck-Pedersen.

- Selskapet har store ambisjoner for videre vekst, og vi er trygge på at Jørgen er riktig person for denne utfordringen. Jeg vil i ny rolle fortsatt være tett på eiendomsvirksomheten, men frigjør med dette mer tid til å også videreutvikle investeringsselskapet Ticon Invest, legger Falck-Pedersen til.

- Etter et hektisk og spennende år med store boligprosjekter i produksjon, er jeg glad for muligheten jeg har fått med å lede Ticon-teamet videre. I tillegg til forvaltning og utvikling av eksisterende portefølje vil vi søke aktivt etter næringsbygg og utviklingsprosjekter innen både næring og bolig. Drammen er vårt hjemmemarked, men vi retter blikket også mot utviklingsprosjekter i alle tettsteder omkring Oslo, sier Jørgen Blix.

Ticon Eiendom er en utvikler og forvalter av bolig og næringseiendom. Selskapet har en over 75 år lang historie, hvorav 25 år som aktiv pådriver for eiendoms- og byutvikling i Drammen. Ticon har utviklet og ferdigstilt over 1.000 boliger i egen regi, og eier/forvalter ca. 60.000 kvadratmeter næringseiendom.

Powered by Labrador CMS