ENDRINGER: Årstein Holte (tv) overlater sjefsstolen til Atle Standnes. Eivind Svoen Ellingsen (th) ansettes som ny rådgiver.
ENDRINGER: Årstein Holte (tv) overlater sjefsstolen til Atle Standnes. Eivind Svoen Ellingsen (th) ansettes som ny rådgiver.

Lederbytte og ansettelse i Hadrian

Årstein Holthe går over i en rolle som eiendomsrådgiver i Hadrian Eiendom og overlater sjefsstolen til Atle Standnes. Samtidig styrkes selskapet med ansettelsen av Eivind Svoen Ellingsen.

Publisert

Atle Standnes er sivilingeniør fra NTNU og har vært i Hadrian siden 2010. Han har i denne perioden opparbeidet seg et renommé som en eiendomsrådgiver med tung faglig kompetanse og sterk handlekraft.

– Jeg ser frem til å gå over i en ny rolle som daglig leder. Jeg har med et sterkt lag og vil legge vekt på å finne god balanse mellom lederoppgaver og eiendomsrådgivning. Jeg er overbevist om at Hadrian har gode forutsetninger for å lykkes i markedet fremover som en ubyråkratisk, fleksibel og meget kompetent eiendomsrådgiver, sier Standnes.

Samtidig fortsetter tidligere daglig leder, Årstein Holthe, i en rolle som eiendomsrådgiver i Hadrian og han vil samtidig gå inn som arbeidende styreformann i selskapet. Han etablerte Hadrian sammen med nå avdøde Per Skaug i 1996.

– Etter å ha ledet Hadrian det meste av disse 25 årene, er det på tide å la yngre krefter overta ledelsen med nye idéer og tanker, sier Holthe. Det har vært en spennende reise så langt med rådgivnings- og reguleringsarbeid i ulike deler av Oslo, salg av bl.a. Fornebu flyplass, flere av eiendommene i Bjørvika, Lodalen og Myrens verksted for Kværner, Bjerke Travbane og nå nylig salg av NRKs eiendom på Marienlyst, sier Holthe.

For å styrke stallen i Hadrian har selskapet ansatt Eivind Svoen Ellingsen, jurist med kompetanse innen eiendomstransaksjoner og eiendomsutvikling fra mer enn 10 år i Statsbygg. Der har han vært prosjektleder for mange av Statsbyggs største transaksjoner, blant annet Veterinærhøgskolen på Adamstuen og Brøset i Trondheim. Han har også utstrakt erfaring på kjøpersiden i både inn- og utland og med tidligfase utviklingsprosjekter.

– Eivind vil med sin faglige bakgrunn tilføre verdifull kompetanse til et meglermiljø som er spesielt innrettet mot rådgivning og transaksjoner innen utviklingseiendom, sier Standnes og Holthe.

– Hadrian Eiendom er kjent for solid faglig kompetanse og er et ledende miljø innen´eiendomsutvikling og transaksjoner knyttet til utviklingseiendom. Jeg ser frem til å bli en del av teamet og ta fatt på nye oppgaver, sier Ellingsen som begynner hos Hadrian 3. januar 2022.

Powered by Labrador CMS