Karriere:

FRA TRE TIL FIRE: Corporate Finance-teamet til investeringssjef Stian Pedersen (tv) øker med ansettelsen av Andreas Bjarto.
FRA TRE TIL FIRE: Corporate Finance-teamet til investeringssjef Stian Pedersen (tv) øker med ansettelsen av Andreas Bjarto.

Kraft henter fra Njord Securities til syndikeringssatsingen

Kraft Finans har ansatt Andreas Bjarto til sin satsing på Corporate Finance.

Publisert Sist oppdatert

I begynnelsen av juli skrev Estate Nyheter Kraft Finans' satsing på syndikeringsmarkedet for eiendom. Tidligere har selskapet, som er eid av Bjørn Maaseide, vært store på kapitalinnhenting til syndikater og eiendomsfond. Men med den nye satsingen vil Kraft Finans også spille en viktigere rolle innenfor tilrettelegging av eiendomsprosjekter.

Nå er det klart at teamet i Corporate Finance-avdelingen økes fra tre til fire etter at Kraft har ansatt Andreas Bjarto til sin satsing. Han kommer fra Njord Securities og har med seg solid erfaring innenfor eiendomstransaksjoner.

Andreas Bjarto blir dermed en del av teamet til investeringssjef Stian Pedersen, og blir i tillegg kollega med Simen Sunde og Odd Kjetil Nordahl, som allerede er på plass i avdelingen.

«Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Andreas og sammen med resten av teamet skal han løfte Kraft Finans sin satsing på Corporate Finance i årene som kommer», skriver Kraft Finans på sin LinkedIn-side.

Kraft Finans har blant annet stått for kapitalinnhentingen til fondet Offentlig Eiendomsinvest 1 AS, som nå kan handle eiendommer med offentlige leietakere for 2 milliarder kroner. Kraft Finans har også hentet inn penger til flere syndikater tilrettelagt av Njord Securities.

Blant eiendommene Kraft Corporate Finance har syndikert, er Hovden Næringssenter som har adressen Torvmyrane 9 og 11 i Ørsta kommune. Kraft Corporate Finance var også tilrettelegger da fondet Offentlig Eiendomsinvest I kjøpte Polarkanten i Tromsø.

Powered by Labrador CMS