Transaksjon:

SOLGT: Dybdahls veg 3-5 i Trondheim blir en del av KLP Eiendoms portefølje.

KLP Eiendom kjøper i Trondheim

KLP Eiendom har bladd opp 265 millioner kroner for Dybdahls veg 3-5 i Trondheim.

Publisert

Det skriver eiendomsgiganten i en pressemelding. Bygget er under oppføring, og eiendomsverdien er 265 millioner kroner. Selger er Trym Næring AS, og transaksjonen gjøres ved at KLP Eiendom kjøper alle aksjene i eierselskapet Dybdahls Veg 3-5 AS-

Nybygget har fem kontoretasjer, samt en sokkeletasje, og har et areal på ca. 8.300 kvadratmeter. Fullt utleid har eiendommen leieinntekter på rett under 15 millioner kroner i året. Bygget er nå ca. 70 prosent utleid med Trym AS, IK Lykke Drift AS, NTNU Technology Transfer og Toma AS som leietakere. Eiendommen er ventet å stå ferdig medio 2021 og overtakelse er planlagt en måned senere.

– Dybdahlsgården er et nybygg av høy kvalitet på en svært spennende kontorlokasjon. Nybygget vil bli liggende midt i det nye campusområdet for NTNU og vil være et fint supplement til våre andre bygg i området, sier Ruth Hege Falch Havdal, administrerende direktør i KLP Eiendom Trondheim.

Prosjektet har høye miljøambisjoner, og det er ventet at bygget oppnår Energiklasse A og miljøsertifiseres etter BREEAM-NOR med karakteren Excellent.

– Vi er godt fornøyd med å øke vår eksponering i Trondheim med et høykvalitets miljøbygg med solide leietakere, sier Gunnar Gjørtz, administrerende direktør i KLP Eiendom.

Trym Næring AS har stått for utviklingen av prosjektet, mens Trym Bygg har stått for oppføringen av bygget.

– Vi har hatt høye ambisjoner for utviklingen av Dybdahlsgården, både med tanke miljø, funksjon og byggekvalitet. Vi er derfor stolte over å overlate en flott, topp moderne og miljøvennlig næringseiendom til en profesjonell eier og forvalter. Vi gleder oss til å flytte inn i Dybdahlsgården som leietaker hos KLP, og retter nå fokuset mot våre øvrige utviklingseiendommer, sier Thor Håvard Brekke, daglig leder i Trym Næring.

Powered by Labrador CMS