SJETTE INVESTERING: Tollbugata 4-6 blir Malling & Co Vekst sin sjette investering.
SJETTE INVESTERING: Tollbugata 4-6 blir Malling & Co Vekst sin sjette investering.

Kjøper utviklingsprosjekt i Drammen

Malling & Co Investment Management kjøper utviklingsprosjekt i Tollbugata 4-6, som ligger et steinkast fra Drammen stasjon.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen omfatter 7.155 kvadratmeter bebyggelse fordelt på utadrettet virksomhet i første etasje og kontor i 2.-5. etasje. Kjøper er Malling & Co Vekst AS, et fond forvaltet av Malling & Co Investment Management. Selger er Werner-familien.

– Vi er veldig godt fornøyde med kjøpet av Tollbugata 4-6, en eiendom som passer perfekt for Malling & Co Vekst og sammensetningen vi ønsker i porteføljen. Dette er en spennende utviklingseiendom med stort potensial, og meget attraktiv beliggenhet. Det skjer betydelig utvikling i området, og vi ønsker å ta del i denne transformasjonen, samtidig som vi utvikler denne eiendommen videre, uttaler Mads Mortensen, Managing Partner i Malling & Co Investment Management, i en pressemelding.

Tollbugata 4-6 blir Malling & Co Vekst sin sjette investering. Fra før har fondet kjøpt utviklingseiendommer på Borgeskogen, Lierstranda og i Oslo, innen segmentene lager / logistikk, handel og kontor. Fondet ble lansert i fjor høst, og skal kjøpe value-add-eiendommer i attraktive områder og regioner med betydelig vekst.

– Vi har fortsatt kapital i fondet som skal sysselsettes, og håper det vil komme mange spennende muligheter utover høsten, sier Mortensen.

Kjøpers rådgivere i transaksjonen har vært Advokatfirmaet Thommessen, Partnerrevisjon og BER.

Powered by Labrador CMS