INN I STYRET: Ingse Galtung Døsvig og Ida Gram blir styremedlemmer i bransjeforeningen Norsk Eiendom.
INN I STYRET: Ingse Galtung Døsvig og Ida Gram blir styremedlemmer i bransjeforeningen Norsk Eiendom.

Inn i styret i Norsk Eiendom

Ida Gram og Ingse Galtung Døsvig går inn i styret i Norsk Eiendom, mens Anders Buchardt og Marianne Tvenge går ut.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er glad for å få med to dyktige kvinner som har gjort kometkarriere i bransjen, sier styreleder Øystein Thorup om de to nye styremedlemmene.

Ida Gram er i dag konserndirektør i AF Gruppen, med ansvaret for eiendom. Hun er utdannet siviløkonom og har tidligere jobbet som CFO i Gyldendal og også vært i Orkla Eiendom og McKinsey & Co.

Ingse Galtung Døsvig er adm. direktør i Bara Eiendom. Hun har en mastergrad i interiørarkitektur og møbeldesign fra Kunsthøgskolen i Bergen og arbeidet i designbyrået FuggiBaggi. Hun har også tatt videreutdanning i eiendomsfag, økonomi og ledelse. I 2011 begynte hun i Bara Eiendom, først som markedssjef og senere eiendomssjef.

– Jeg kjenner Ida fra tidligere og hun har alltid imponert meg. Hun er en krysning av faglig god og som forstår bransjen inngående. Ingse gir også et solid inntrykk, og representerer en eiendomsbedrift med lange tradisjoner og store ambisjoner, sier styreleder Øystein Thorup.

– Jeg har en grunnleggende tro på at samarbeid gjør oss sterkere. Med så mange aktører som vår bransje jobber med, er det ekstra verdifullt. Nettopp bransjesamarbeid og myndighetskontakt er viktige oppgaver for Norsk Eiendom, og jeg ser frem til å ta del i det, sier Gram.

– Jeg brenner sterkt for eiendomsbransjen og hvordan både bygg og byrom former folk og samfunn. Det er viktig å belyse eiendomsbransjen rolle som samfunnsaktør og jeg gleder meg til å kunne bidra til dette gjennom Norsk Eiendom, sier Galtung Døsvig.

Styret i Norsk Eiendom består nå av:• Øystein Thorup, leder (Avantor), 2020-2021• Christine Kahrs (Paal Kahrs Eiendom), 2019-2021• Stig Bech (Solon Eiendom), 2019-2021• Salman Saeed (Podium Co-Living), 2019-2021• Ingse Galtung Døsvig (Bara Eiendom), 2020-2022• Ida Aall Gram (AF Gruppen), 2020-2022• Observatør: Katharina Bramslev.