HOTELL: Den gigantiske eiendommen blir delt, og får hotell i Jåttåvågen 12.

Vil bygge hotell for Adolfsen i Jåttåvågen

Amerikanske H.I.G. Capital har landet avtale med Up North og vil bygge hotell i Jåttåvågen når Aker flytter ut.

Publisert

Høsten 2018 bladde H.I.G. Capital opp rundt 1,7 milliarder kroner for Jåttåvågen 10-12 på Hinna. Eiendommen, som huser Aker BP og Aker Solutions frem til årsskiftet 2024/2024, har nå fått landet en hotellaktør på det ene bygget.

– Vi har delt opp eiendommen i to, hvor Jåttåvågen 12 blir konvertert til hotell og vi har signert en kontrakt med Up North, som eies av Adolfsen Group, sier Frode Klungtveit i Mono Eiendom, som jobber for H.I.G. Capital.

Hotellet får et areal på 9.000 kvadratmeter, men bygget har også en restaurant som fortsetter som i dag, men som skal få rollen som food and beverage for hotellet.

– Hinna Park og Jåttåvågen er i våre øyne et av de best planlagte kontormarkedene i Stavanger. Her kommer det også mange spennende boligprosjekter rundt det som er et veldig godt og attraktivt kontorprodukt. Det Jåttåvågen har manglet, er et hotell. Vi tok dialog med Svein Arild i Up North og fikk en veldig positiv respons, sier Nils Christian Fixdal, partner og co-CEO og Anvil, H.I.G. Capitals partner i Norge.

Hotellet skal stå klart i 2025.

– Hinna Park er en unik bydel med en inspirerende puls. Her er det kort vei til alle tjenestetilbud. Kort vei til sjøen, til sentrum og til offentlig kommunikasjon. Her skal vi gjøre vårt ytterste for å tilby tilreisende et attraktivt hotelltilbud. Dette var en unik mulighet vi måtte hoppe på, sier administrerende direktør i Up North, Svein Arild Steen-Mevold, til Stavanger Aftenblad.

Powered by Labrador CMS