Peder Aarum og Magnus Babsvik (daglig leder i Solibo).
Peder Aarum og Magnus Babsvik (daglig leder i Solibo).

Har ambisjoner om å bli den største boligforvalteren i Norge

Tidligere markedssjef i Clear Channel, Peder Aarum, går over til kundesiden og inntar nyopprettet stilling som salgs- og markedssjef i Solibo.

Publisert

– Solibo har vokst kraftig på kort tid, og har ambisjoner om å bli den største boligforvalteren i Norge innen får år. Nå har selskapet fått med seg tidligere head of marketing i Clear Channel, Peder Aarum, på laget, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Ifølge Aarum er Solibo et friskt pust inn i en tradisjonell og satt bransje.

– Selskapet er ungt og fremoverlent, og har fått til veldig mye bra på kort tid. Det som trigget meg til å ta jobben, er utfordrerrollen vi har, i tillegg ønsket jeg å jobbe tettere på aktive eiere. I Solibo er det kort vei fra idé til handling, og jeg har store muligheter til å påvirke forretningen, sier Aarum.

Han tiltrådte stillingen 1. januar i år. Hans hovedansvar vil være å lede salgsteamet på fire personer og å bygge merkevaren.

– Stadig flere boligselskap ønsker å gjøre styrearbeidet smartere, og vi er allerede godt i gang med å levere på de store ambisjonene vi har definert for salgs- og markedsarbeidet. Nå gleder jeg meg til å fortsette å bygge merkevaren med innhold og ta markedsandeler fra forvaltningsgigantene, sier Aarum.

Powered by Labrador CMS