I GANG: Nå er byggingen av dette boligprosjektet i gang, og er forventet å ta drøyt halvannet år.

Gjelsten har startet byggingen på Skøyen

Bare dager etter at vedtaket om igangsettelse forelå, satte boligselskapet i gang.

Publisert Sist oppdatert

Prosjektet Prinsessealléen på Skøyen i Oslo skal inneholde 76 leiligheter i ei blokk som skal ligge inntil trikkeskinnene rett bak det store kontorbygget Skøyen Atrium.

11. mai fikk Neptune Properties vedtak om igangsettelse, og byggearbeidene er nå godt i gang ifølge en pressemelding.

– Vi nærmer oss 70 prosent solgte leiligheter, og på tross et litt tregt marked opplever vi jevn interesse for boligene. Vi gleder oss til å se Prinsessealléen formes de neste 18-20 månedene, sier prosjektleder Tone Lindemark.

Leilighetene som er mellom 41,5 og 161,5 kvadratmeter store, er priset fra drøyt 5,9 til over 20,5 millioner kroner.

Prosjektet forventes ferdigstilt 1. kvartal 2025, og det er STØ Entreprenør som bygger det.

Ny bydel

Skøyen er et av Oslo største kollektivknutepunkter med mye biltrafikk, og skal Ifølge kommunen forvandles til en pulserende bydel de kommende årene. Dette vil ifølge pressemeldingen ha positive konsekvenser for alle som bruker stedet, og kanskje aller mest for de som bor der. Biltrafikken skal reduseres og parkering skal bort fra gater og byrom. I årene som kommer skal Skøyen få nærmere 5.000 nye boliger.

Neptune Properties er eid av Gjelsten Bolig. De er en av Oslos største boligutviklere, og har som ambisjon er å skape Oslos mest attraktive nabolag. Siden oppstarten i 2007 har Neptune utviklet og solgt flere enn 1.200 boliger.

Powered by Labrador CMS