POPULÆRT: Dette boligprosjektet har tydeligvis fått fart på kjøperne.
POPULÆRT: Dette boligprosjektet har tydeligvis fått fart på kjøperne.

Gasser på etter strålende salg

To uker etter salgsstart var over halvparten av leilighetene solgt, derfor fremskyndes lansering av neste salgstrinn.

Publisert

Første salgstrinn av Rolvsrud Arena, som utvikles på Skårer i Lørenskog utenfor Oslo av av AF Eiendom, Øie Eiendomsutvikling, Ragde Eiendom, Breidablikk Eiendom og Wenaas Eftf. ble lansert i slutten av september.

AF og Wenaas kjøpte seg inn i prosjektet i fjor.

De første to ukene ble over halvparten av boligene solgt, nå fremskyndes lansering av neste salgstrinn for å møte etterspørselen hos kundene.

– Vi er strålende fornøyde med starten. Valgfriheten vi har lagt opp til med blant annet valg av ulike planløsninger har tydelig slått an. Mottakelsen var så god at nå lanserer vi neste salgstrinn allerede i slutten av november, sier daglig leder Espen Friis Jørgensen i utbyggingsselskapet.

Det er planlagt totalt ca. 289 leiligheter fordelt på fem blokker i dette prosjektetk. Første trinn består av 56 leiligheter mellom 29 og 107 kvadratmeter som er priset fra 2,8 til 11,25 millioner kroner. De som kjøperne som får muligheten må kjøpe eventuelle parkeringsplasser i tillegg.

Sentralt

Boligprosjektet omkranser Rolvsrud stadion, hjemmebanen til de Lørenskog IF. Hele området er planlagt revitalisert gjennom etablering av parkdrag og ytterligere arealer for aktivitet. Området skal knyttes sammen med den øvrige utviklingen langs Skårersletta.

– Dette blir et levende nabolag med aktivitetsmuligheter rett utenfor døra, samtidig som vi tilrettelegger for å trekke seg tilbake i gode boliger med godt utsyn og mye lys, avslutter Friis Jørgensen.

Blokkene skal bygges i to trinn, de første boligene forventes ferdigstilt mot slutten av 2023.

Powered by Labrador CMS