Bolig:

SAMARBEID: Representanter fra Miliarium Bolig og Pilares Eiendom etter konstituerende styremøte i utviklingsselskapet sist uke: På bildet Peder Stavnes Karlsen (Miliarium), Kjell Kristian Olstad (Pilares), Martin Høeg Haanes (Miliarium), Kristofer Aarnes (Miliarium) og Erlend Ramnefjell (Pilares)

Går sammen om mer enn 100 leiligheter i Drammen

På Pettersvollen i Konnerud forener eiendomsutviklerne Miliarium Bolig og Pilares Eiendom krefter for å utvikle mer enn 110 leiligheter i et nytt boligprosjekt.

Publisert

Prosjektet ligger med adresse Pettersvollen på Konnerud. Eiendommen er del av områdereguleringen for Konnerud sentrum, og én av få eiendommer innenfor denne planen som kan gå rett på rammesøknad.

- Konnerud er et attraktivt område, som vi gleder oss til å bidra til å videreutvikle sammen med Miliarium Bolig, sier Thomas Børnich, administrerende direktør i Pilares Eiendom.

Administrerende direktør i Miliarium Bolig, Peder Stavnes Karlsen, er enig:

- Dette er en del av Drammen som vi har stor tro på og liker godt. Her er tilbudet til både unge og eldre veldig bra og passer prefekt for en aktiv livsstil.

Gjeldende regulering åpner for boligbebyggelse i 4 - 6 etasjer og inntil 10.000 kvm BRA bolig. Eiendommen er ikke underlagt den såkalte «Konnerudkvoten», som for alle praktiske formål betyr at dette er én av veldig få eiendommer som kan bebygges i nærmeste fremtid.

Det var Pilares Eiendom som i fjor høst kom til enighet med selger av eiendommen. Pilares så etter en samarbeidspartner og valget falt på Miliarium Bolig.

Administrerende direktør Børnich er meget fornøyd med å ha kjøpt eiendommen som ligger tett på nye Konnerud sentrum og for å ha fått med seg Miliarium Bolig på laget.

- Her ligger alt til rette for å utvikle eiendommen til et attraktivt og fremtidsrettet boligprosjekt. Pettersvollen kommer som en foreløpig siste brikke i et nytt og stort boligområde. Og når vårt prosjekt er ferdig vil det ligge tett på et stort utvalg servicetilbud, i tillegg til skole, barnehage, skiløyper og en mengde ulike idrettstilbud.

Administrerende direktør Stavnes Karlsen er glad for å være med på utviklingen:

- Vi gleder oss til å komme i gang med prosjektet, og ikke minst til å skape gode hjem og nabolag i samarbeid med Pilares.

Powered by Labrador CMS