Karriere:

NY I WIERSHOLM: Hege Bøhn Løchen.
NY I WIERSHOLM: Hege Bøhn Løchen.

Går fra Schjødt til Wiersholm

Eiendomsadvokat Hege Bøhn Løchen blir en del av eiendomsteamet i Wiersholm etter fem år i advokatfirmaet Schjødt.

Publisert

Løchen ble utdannet jurist ved Universitetet i Oslo 2016 og gikk da rett inn som fullmektig i Schjødt inntil hun nå bytter firma. I sin nye rolle i Wiersholm vil hun arbeide særlig med spørsmål knyttet til regulering og utvikling av næringseiendom.

- Eiendomsavdelingen i Wiersholm er involvert i en rekke større utviklingsprosjekter og har et sterkt fagmiljø som jeg ønsket å bli en del av. I tillegg kjenner jeg mange hyggelige folk her. Jeg opplever også at det i Wiersholm er rom for å vokse i rollen som advokat og få ansvar for spennende prosjekter, selv om en også har forpliktelser på hjemmebane med små barn. I sum tror jeg dette blir en utmerket arbeidsplass for meg, sier Løchen.

I Wiersholm blir Løchen blant annet en del av teamet til kjente profiler som Tom Rune Lian og Stig L. Bech. Bech ble selv nylig partner i Wiersholm etter en periode som administrerende direktør i Solon Eiendom.

- Det er en glede å få Hege med laget. Hun blir et glimrende tilskudd til fagmiljøet og arbeidsmiljøet vårt. Hun er en svært dyktig jurist og en person det er veldig hyggelig å være sammen med. Både vi og klientene er heldige som får jobbe tett med Hege fremover, sier Bech.

Powered by Labrador CMS