Karriere:

NY I WIERSHOLM: Ragnar Stoknes Hafting.
NY I WIERSHOLM: Ragnar Stoknes Hafting.

Går fra fra BAHR til Wiersholm

Eiendomsadvokat Ragnar Stoknes Hafting blir en del av transaksjonsavdelingen i Wiersholm.

Publisert Sist oppdatert

Hafting ble utdannet siviløkonom ved Copenhagen Business School i 2013 før han fullførte mastergrad i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2016. Han har vært advokatfullmektig og advokat i BAHR siden 2017, hvor han også har arbeidet med firmaets teknologisatsing.

Wiersholm melder i dag på sine hjemmesider at Hafting blir advokat i deres transaksjonsavdeling, hvor han blant annet vil bidra på sitt spesialfelt eiendomstransaksjoner.

Wiersholm-partner og eiendomsadvokat Stig L. Bech er svært fornøyd med å få Hafting med på laget.

– Vi er glade for å ha med Ragnar på vår satsing på store transaksjoner og utviklingsprosjekter innen eiendom. Ragnar er en svært dyktig jurist som også har særlig kompetanse innen økonomi og eiendom, noe som gjør ham til et verdifullt tilskudd for oss, og ikke minst også for klientene våre som får gleden av å jobbe med ham. I tillegg er han en hyggelig person som det er lett å trives med, sier Bech.

Ragnar Stoknes Hafting ser frem til å jobbe med spennende prosjekter i Wiersholm fremover.

– Jeg har hatt noen veldig fine år i BAHR, men for meg var tiden nå inne for å prøve noe nytt. Som en av de ledende aktørene i bransjen og med et faglig sterkt og ikke minst sosialt miljø, er Wiersholm et naturlig sted for meg å fortsette karrieren. Det blir også veldig hyggelig å jobbe sammen med tidligere kollegaer igjen, sier Hafting.

Powered by Labrador CMS