VEKST: – Vi ser vi gode muligheter til å vokse, sier daglig leder Ola Bjørnstad.
VEKST: – Vi ser vi gode muligheter til å vokse, sier daglig leder Ola Bjørnstad.

Forenom Norge vil ekspandere etter rekordår

Med økende etterspørsel av er selskapet klare for å øke tilstedeværelsen i 2023.

Publisert Sist oppdatert

Forenom Norge tilbyr møblerte leiligheter og hus til forretningsreisende og privatpersoner. I fjor økte de antall leiligheter med over 300 over hele landet. Med rekordhøy omsetning i 2022 gikk de inn i et nytt år med positivt driftsresultat.

– Vi er svært fornøyde med resultatene i fjor og den påfølgende veksten vi har opplevd, sier salgsdirektør Jens Loe i en pressemelding, uten å tallfeste hverken omsetning eller resultat.

Etter det Estate Nyheter erfarer omsatte Forenom AS for 132,4 millioner kroner i 2021 og hadde et driftsresultat på -7,92 millioner.

Vil vokse stort

Daglig leder Ola Bjørnstad sier at for å holde følge med etterspørselen har de iverksatt en omfattende vekstplan. Mot årets slutt er målet å ha over ett tusen leiligheter i Norge.

– Vi ser gode muligheter til å vokse, påpeker han.

De fullt møblerte boligene kan bookes for både lange og korte opphold, fra noen dager til flere år.

Nærmer seg høysesong

Med et økende antall reisende og besøkende i landet, har selskapet blitt et alternativ for forretningsreisende, turister og studenter.

– Høysesongen er rundt hjørnet og vi arbeider for fullt med å levere innkvarteringsløsninger til flere sektorer. Vi merker spesielt en oppgang hos bedrifter med behov for opphold i mer enn noen få netter, påpeker Loe.

Forenom som eies av finske Majoituspalvelu Forenom Oy, ble etablert i år 2000 da to finske entreprenører fant et hull i boligmarkedet. Det fantes få alternativer mellom langsiktig leie av leiligheter og kortsiktige hotellopphold. I dag har de drift i Sverige, Norge, Danmark og Finland med 400.000 gjester per år og en omsetning i 2021 på 115,6 millioner euro.

Powered by Labrador CMS