FORNØYD: Camilla Krogh i Ferd Eiendom er fornøyd med ansettelsene.
FORNØYD: Camilla Krogh i Ferd Eiendom er fornøyd med ansettelsene.

Ferd Eiendom styrker satsingen på bærekraft og byutvikling

Flere store prosjekter gjør at Ferd Eiendom har styrket staben med fire ansettelser som skal jobbe med byutvikling og bærekraft.

Publisert Sist oppdatert

Janne Walker Ørka er ansatt som prosjektansvarlig byutvikling og ny bærekraftansvarlig i Ferd Eiendom. Hun kommer fra stillingen som forretningsutvikler i Norconsult og har ledet arbeidet med strategi for bærekraftig byutvikling på Marienlyst. Hun er utdannet landskapsarkitekt og har erfaring med arbeid for bærekraftig byutvikling i både Cowi og Norconsult.

STYRKER TEAMET: Frida Vik, Janne Walker Ørka, Ahsan Ahmed og Lise Almquist skal styrke satsingen på byutvikling og bærekraft i Ferd Eiendom.
STYRKER TEAMET: Frida Vik, Janne Walker Ørka, Ahsan Ahmed og Lise Almquist skal styrke satsingen på byutvikling og bærekraft i Ferd Eiendom.

– Ferd Eiendom har vist gjennom arbeidet på Marienlyst og flere andre prosjekter at de har store bærekraftsambisjoner i sine byutviklingsprosjekter. Jeg ønsker å bidra til at ambisjonene blir til enda flere konkrete handlinger og gleder meg til jobben i et offensivt og annerledes eiendomsselskap, sier Walker Ørka.

Lise Almquist blir ny prosjektansvarlig på bolig i Ferd Eiendom. Hun har master i arkitektur og urbanisme fra AHO og kommer til Ferd Eiendom fra LPO Arkitekter. Hun har også jobbet i Nordic – office of arcitechture og Dark Arkitekter, samt i Fjordbykontoret i PBE.

– Ferd har høye ambisjoner og representerer verdier og kvaliteter jeg brenner for. Som arkitekt blir det spennende å jobbe med prosjekter fra en ny side, og hos Ferd håper og tror jeg at jeg vil kunne bruke både min faglige kompetanse og mitt engasjement for å skape gode steder og nabolag, sier Almquist.

Frida Vik er ny trainee hos Ferd Eiendom. Hun kommer fra traineejobb i Ferd Sosiale Entreprenører (FSE) og skal dele tiden sin mellom eiendom og FSE fremover. Frida har master fra NMBU i innovasjon og entreprenørskap med fordypning i forretningsutvikling med bærekraft og ser frem til å skape enda bedre synergier mellom Ferdselskapene fremover:

– Etter litt over ett år i Ferd Sosiale Entreprenører går jeg over i en delt stilling mellom Ferd Eiendom og Ferd Sosiale Entreprenører. Det neste året skal jeg jobbe på tvers av og i avdelingene med sosial verdiskapning. Jeg er stolt over tilliten og gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver.

I tillegg til disse tre har Ahsan Ahmed tiltrådt i stillingen som Head of Finance. Ahsan kommer fra stillingen som Senior Business Controller i Ferd Eiendom og skal rapportere til administrerende direktør Camilla Krogh. Ahsan har bakgrunn fra Nordr, Veidekke Eiendom og KPMG og har en master i økonomi og administrasjon fra NHH i tillegg til master i regnskap og revisjon fra BI.

Administrerende direktør i Ferd Eiendom, Camilla Krogh, er svært fornøyd med nyansettelsene og med internt opprykk.

– Vi er veldig glade for å få Lise, Janne og Frida med på laget. I et allerede knallsterkt team vil disse tre bidra til å løse de spennende oppgavene vi har som byutvikler. Særlig fornøyde er vi med styrkingen av bærekraftskompetansen og vi ser frem til å bli utfordret på å bli enda bedre på å utvikle bærekraftige byer. 
Ahsan har jobbet i Ferd Eiendom en stund, han er rå på prosesser og har stor forståelse for alle våre forretningsområder. Han er en god sparringspartner med faglig tyngde. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Powered by Labrador CMS