Dette visste du ikke om APCOA

Norges største parkeringsselskap tilbyr mye mer enn bare parkering.

Om du kjører bil, har du helt sikkert vært innom et av APCOAs over 1.200 parkeringsområder. Som Norges største på sitt felt, bidrar de til å forenkle parkeringen for bilister over hele landet, og så mange som 1,3 millioner av oss har lastet ned APCOA Flow-appen, for en helt sømløs parkeringsopplevelse.

Men APCOA er mer enn bare parkering. 

Parkering, teknologi, lading og bærekraftige løsninger 

Jan Arve Kaldheim, Adm. Dir. APCOA

Selskapet eier ikke ene eneste parkeringsplass selv, men tar hånd om disse på vegne av sine oppdragsgivere. Dette er som regel eiendomsbesittere, som ønsker å forvalte parkeringsområdene sine på en effektiv og lønnsom måte.

-Parkering handler ikke bare om å sette fra seg en bil. Vi tilbyr integrerte løsninger som kombinerer teknologi, lading og bærekraftige løsninger, for å skape en helhetlig og fremtidsrettet parkeringsopplevelse, sier administrerende direktør i APCOA, Jan Arve Kaldheim. 

Tilbyr banebrytende teknologi

APCOAs prisvinnende teknologi omfatter blant annet automatisk skiltgjenkjenning og sømløse betalingssystemer. Teknologien gjør det også mulig å tilby oppdragsgivere verdifulle data om kundene sine.

- Vår digitale plattform gir sanntidsdata og innsikt, slik at eiendomsbesittere kan ta informerte beslutninger og optimalisere driften. Man kan for eksempel vite hvor kunder kommer fra eller hvor lenge de oppholder seg på området ditt, sier Kaldheim.

Møter økt lade-etterspørsel

Med stadig flere elbiler på veiene, øker også etterspørselen etter ladere og ladeinfrastruktur ved parkeringsområdene. APCOA tilbyr derfor lademuligheter ved flere av lokasjonene de forvalter.

-Vi samarbeider med ledende leverandører for å sikre pålitelige og effektive ladetjenester, og gjør det enkelt for eiendomsbesittere å tiltrekke seg elbilbrukere og bidra til en grønnere fremtid. Lading av elbiler er en viktig del av fremtidens mobilitet, og vi er stolte av å tilby løsninger som støtter denne utviklingen, sier Kaldheim.

Bærekraftige løsninger

Sist men ikke minst, har APCOA de senere årene utvidet tilbudet ved flere av sine lokasjoner ved å tilrettelegge for tilleggstjenester som gjør parkeringen mer bærekraftig.

-Vi tilbyr blant annet bildelingstjenester, som reduserer behovet for privat bilhold og fremmer deling av ressurser. Dette er en viktig del av vår strategi for å redusere trafikkbelastning og utslipp i urbane områder, sier Kaldheim.

APCOA har også innført miljørabatt på flere parkeringsområder, deriblant flyplassene i Bergen, Trondheim og Stavanger. Hensikten er å oppmuntre til bruk av elektriske kjøretøy og redusere CO2-avtrykket.

-Bærekraft er en integrert del av vår virksomhet. Vi er ISO sertifisert på både miljø og kvalitet med IS0 9001 og ISO 14001. Og vi streber etter å tilby løsninger som ikke bare er effektive, men også miljøvennlige," sier Kaldheim.

Ingen “one size fits all” 

Han understreker at ingen oppdragsgiver er lik. Det er heller ikke parkeringsområdene. - Vi skreddersyr våre tjenester til den enkelte oppdragsgiver, slik at de best mulig møter de behovene de har. For noen kan det innebære å dele området inn i ulike takstgruppe og områder. Andre ønsker brukerdata og kundeinnsikt. APCOA handler ikke om “one size fits all”, sier Kaldheim.

Ønsker du å vite mer om hva APCOA kan tilby din virksomhet eller eiendom? 

Ta kontakt med oss!

 

Powered by Labrador CMS