Karriere:

RYKKER OPP: Kristoffer Lunde har vært i DEAS Asset Management (tidligere Aberdeen) i mer enn ti år og blir nå transaksjonssjef.

Kristoffer Lunde ny transaksjonssjef i DEAS

Kristoffer Lunde er ansatt som ny Head of Transactions Norway i DEAS Asset Management.

Publisert Sist oppdatert

Han får ansvaret for å lede selskapets norske transaksjonsavdeling. som har vært ansvarlig for transaksjoner for mer enn 300 millioner euro årlig de siste fire årene.

Kristoffer Lunde har mer enn ti års erfaring med eiendom fra Aberdeen Standard Investment og DEAS Asset Management, og han har de siste fire årene vært en viktig del av transaksjonsavdelingen.

– Jeg ser frem til å fortsette reisen med DEAS Asset Management og levere solide resultater for våre investorer. Jeg har jobbet tett med Jens-Petter i mange år, og kommer til å bygge videre på den gode plattformen han har etablert. Med stigende renter forventer vi å se økende yielder fremover, samtidig kan noe av verdiendringen nøytraliseres av et solid utleiemarked og vekst i leieprisene. Vi har tilgjengelig kapital som skal investeres på kort sikt, så vi vil følge utviklingen i markedsprisingen nøye, sier Kristoffer Lunde.

Han tar over som Head of Transactions Norway fra første september når Jens-Petter Guthus forlater selskapet for bli sjef i DNB Næringsmegling.

– Vi er heldige som har et svært kompetent internt miljø vi kan rekruttere fra, der ansatte får mulighet til å vokse inn i nye roller og bygge karriere. Vi ønsker Guthus suksess i sin nye rolle som adm. direktør i DNB Næringsmegling, samtidig som vi har stor tro på at vi vil stille sterkt i transaksjonsmarkedet med Lunde ved roret, sier administrerende direktør Thomas Wolff.

DEAS Asset Management har transaksjonsavdelinger i Oslo, Stockholm, Helsinki og København.

Powered by Labrador CMS