STYRKER POSISJONEN: Eskild Andersen, daglig leder i Nordic Norge, styrker selskapets posisjon ved sammenslåringen av de to danske arkitektkontorene.
STYRKER POSISJONEN: Eskild Andersen, daglig leder i Nordic Norge, styrker selskapets posisjon ved sammenslåringen av de to danske arkitektkontorene.

Danner et av de største arkitektmiljøene i Norden

Nordic Office of Architecture slår seg sammen med de danske prisvinnende arkitektkontorene Rubow Arkitekter og Norconsult Arkitektur og blir blant de største arkitektmiljøene i Norden.

Publisert

Etter sammenslåingen vil Nordic Office of Architecture har rundt 500 ansatte i Norge, Danmark og på Island. Selskapet blir markedsleder innenfor bolig-, helse-, flyplass- og utdanningsprosjekter i Norden.

– Samarbeidet på tvers av fagområder og landegrenser har vært en viktig del av Nordics suksess i det danske markedet. Vi har bygget opp helt unik kompetanse innen blant annet flyplass- og helsebygg, og nå får vi muligheten til å jobbe innen flere markedsområder, sier Sofie Peschardt, som til nå har ledet Nordic i Danmark.

Hun blir en del av den kreative ledelsen i Nordic Danmark. Hun har jobbet mye med kolleger i Oslo og Reykjavik i flere år og har sett verdien i å kunne tilby spesialkompetanse i prosjektene.

– Denne satsningen vil styrke Nordics posisjon i det danske markedet, berike vår portefølje og forsterke vår kompetanse på tvers av fagområder og landegrenser. Vi gleder oss til å starte samarbeidet med våre nye danske kollegaer, sier Eskild Andersen, daglig leder i Nordic Norge.

– Vi har gjennomført fremragende prosjekter og skapt bærekraftig og prisvinnende arkitektur i mer enn 50 år som Nordic Office of Architecture, Rubow Arkitekter og Norconsult Arkitektur. Nå samler vi vår erfaring, kunnskap og kultur for å skape enda bedre arkitektur til glede for mennesker, miljø og samfunn, lokalt og internasjonalt, sier Jess Sørensen, direktør for det nye Nordic i Danmark

Nordic er en del av Norconsult og har kontorer i Oslo, København og Reykjavik. Firmaet har lang erfaring fra gjennomføring av store prosjekter som det nye regjeringskvartalet i Oslo, Stavanger universitetssykehus, Oslo lufthavn og politiets beredskapssenter.

Powered by Labrador CMS