BYTTTER JOBB: Jan Roll forlater Newsec-systemet etter ni år.
BYTTTER JOBB: Jan Roll forlater Newsec-systemet etter ni år.

Cushman & Wakefield Realkapital henter Jan Roll - vil inn blant topp tre i utleie

Jan Roll er ansatt som senior rådgiver I Cushman & Wakefield Realkapital. Ambisjonene er å bli blant de tre ledende næringsmeglerne innenfor utleie.

Publisert Sist oppdatert

Etter ansettelsen har CWR nå seks medarbeidere.

– Utleieavdelingen blir en slagkraftig enhet i markedet, og vi er veldig fornøyde med at Jan Roll har takket ja til å bli en viktig del av vårt team. Jan har lang erfaring fra bransjen, og har jobbet som utleiemegler i mange år, senest hos Newsec. Med Jan får vi en flott kombinasjon av sterk egendrive, bred kunnskap og lang erfaring. I tillegg er han en person som det er lett å like og som vil passe fint inn i vårt miljø og kultur, sier leder for Utleie og Partner i CWR, Tor Svein Brattvåg.

Jan Roll begynner i den nye jobben den første mai i år. Han kommer fra stillingen som eiendomssjef i Newsec Basale og har også tidligere ledet utleieavdelingen i Newsec.

– Det er en tid for alt, og jeg ser virkelig frem til å bli en del av Cushman & Wakefield Realkapital. Fra utsiden har jeg sett hvordan de har bygget en sterk organisasjon og en selskapsstruktur som virkelig kan ta for seg i markedet. Satsingen på utleie er veldig spennende, og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med menneskene og kundene. Jeg vet det ligger mange spennende oppgaver å ta fatt på, samtidig som jeg også skal bidra til å skape nye muligheter og fortsatt vekst for selskapet, sier Roll.

Etter at den tidligere Entra-toppen Anders Solaas ble adm. direktør i CWR, har selskapet startet satsingen på utleie. Nå er Solaas fornøyd med at brikkene faller på plass for utleieteamet.

– Nå har vi en unik sammensatt erfaring som vil være utrolig verdifull for våre kunder. Med Tor Svein sin erfaring fra leiertagerrådgivningssiden, min erfaring fra utvikling- og gårdeiersiden, og fremover med Jan som har bredden fra utleie og forvaltning. Kundene våre får dermed alle perspektiver knyttet til utleieprosesser, sier Solaas i CWR.

Ambisjonene er å bli blant de tre største meglerne innenfor utleie.

– Selv om satsingen på utleie er relativt nystartet har vi satt sammen et av de mest erfarne teamene i bransjen, og med den kompetansen hele huset representerer innen sine virksomhetsområder, er vi godt rigget for å blande oss inn som topp tre i markedet, avslutter Solaas.

Powered by Labrador CMS