SLUTTER: Carl Brynjulfsen har sluttet i Vestaksen Eiendom og overlater ledelsen til Helene Mork.

Carl Brynjulfsen slutter i Vestaksen Eiendom

Carl Brynjulfsen slutter når Vestaksen Eiendom skal gjennomgå sin posisjon. Helene Mork tar over ledelsen av selskapet.

Publisert

Etter å ha ferdigstilt og solgt signalbygget SporX i Drammen sentrum og stilt boligprosjektet Engebredden i bero på grunn av markedssituasjonen, vil Vestaksen Eiendom nå gjennomgå sin posisjon og vurdere den fremtidige selskapsstrukturen og organiseringen.

– Vi er litt «imellom» fullførelse av gjennomførte prosjekter og realisering av nye. I en slik posisjon er det naturlig å gjennomgå markedsposisjonen, selskapsstruktur og organisering for å legge strategien for videre vekst og utvikling, sier styreleder Per Christian Voss.

Vestaksen Eiendom jobber med reguleringen av Trevirket på Gulskogen og bygger ut Fiskumparken i Øvre Eiker. Selskapet kjøpte også en næringseiendom i Kobbervikdalen, som også skal utvikles etter hvert.

Carl Brynjulfsen, som har bakgrunn som sjef for Ferd Eiendom, slutter nå som adm. direktør i Vestaksen Eiendom.

– Brynjulfsen har bl.a ledet ferdigstillelsen og salget av det miljøsertifiserte kontorbygget SporX på en utmerket måte. Når vi nå er inne i en fase med fokus på videre strategi og organisering, har Brynjulfsen valgt å si opp sin stilling, sier Voss.

NY SJEF: Helene Mork tar over i Vestaksen Eiendom.

Helene Mork blir ny sjef i Vestaksen Eiendom. Hun har vært ansatt i Vestaksen i 8 år og leder salgs- og markedsavdelingen. Hun har vært med på en rekke vellykkede prosjekter, som da hun i løpet av ett år landet leiekontrakter som fylte det ti etasjers store kontorbygget SporX.

Nå reiser Carl Brynjulfsen tilbake til Osloregionen.

– Oppholdet i Drammen har vært givende og lærerikt. Samtidig har det bekreftet at det er forskjell på eiendomsbransjen i Oslo og Drammen. Jeg har ledet store bolig-, kontor-, lager- og logistikkprosjekter i Osloregionen i en årrekke og kjenner dette markedet spesielt godt. Nå er det naturlig for meg å søke nye jobbutforinger der, sier Brynjulfsen.



Powered by Labrador CMS