Bolig:

UTVIKLIMG: Dette prosjektet transformerer et tidligere industripreget strøk til boliger.

Bygger for 250 mill på Lillestrøm

Boligprosjektet inneholder 136 ett- til femroms leiligheter totalt.

Publisert

Nesgata 19 utvikling (Obos Nye Hjem og Otto Olsen Boligutvikling) har bestilt Veidekke til å bygge andre kvartal i boligprosjektet Kvarteret på Lillestrøm. Kontrakten er en totalentreprise verdt 248 millioner kroner før moms og innebærer 84 leiligheter over en parkeringskjeller, ifølge en pressemelding.

- Vi takker for fornyet tillit fra OBOS og Otto Olsen Boligutvikling og for at vi får bygge videre på storprosjektet, sier avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo.

Parsellen heter det andre kvartalet som er planlagt med 136 borettslagsleiligheter varierende i størrelser. Veidekkes kontrakt i denne omgang gjelder to blokker i fem og seks etasjer over bakken med henholdsvis 32 og 52 leiligheter. Området blir bilfritt, og alle leilighetene får balkonger.

Fra industri til bolig

Prisene på leilighetene som nå ligger ute for salg varierer mellom 3,8 og 17,7 millioner kroner for størrelser på 44 til 154 kvadratmeter. Det gir kvadratmeterpriser fra 70.000 til 118.000 kroner.

Prosjektet ligger rett bak varemessa på Lillestrøm, området som i mange år har vært preget av med småindustri og villabebyggelse. Dette endres nå gjennom et utviklingsprosjekt hvor en stor del skal bygges helt på nytt.

Byggearbeidene starter umiddelbart med planlagt ferdigstillelse vinteren 2024/2025.

Powered by Labrador CMS