SOLGT: Bratsberg har kjøpt hotellet i Grimstad.
SOLGT: Bratsberg har kjøpt hotellet i Grimstad.

Hotelldeal i Grimstad

Bratsberg har kjøpt Grimstads eneste hotell, som omprofileres til Clarion Collection Hotel.

Publisert Sist oppdatert

Bratsberg har samtidig inngått leieavtale med Teo K. Luisas selskap Capitane Hotels for hotellet på 98 rom. Samfosa-eide Bratsberg, som har en sterk posisjon i Grenland og Vestfold, får dermed sin første posisjon i Agder. Samfunnsbygg, som er deleier i Samfosa, har allered prosjekter i sørlandsfylket.

– Vi fikk en strålende mulighet til å overta dette hotellet og gleder oss til å introdusere Samfosa for næringslivet i Agder, samt bidra til videre vekst i regionen. Det er et stort potensial i destinasjonen og hotellet, og kundene vil legge merke til at vi som nye eiere vil gi vårt preg på denne flotte eiendommen og samtidig bidra til byutviklingen i Grimstad. Dette, sammen med at vi er trygge på at vi har funnet riktig driver med rett konsept for både bygg og by, gjør at vi gleder oss til veien videre», sier Simon Venemyr Ottersland fra Samfosa.

Telemarkingen Teo K. Luisa har lang fartstid i Strawberry, tidligere Nordic Choice Hotels, både som ansatt og som franchisetaker. Han har fra før Comfort Hotel Porsgrunn i porteføljen, samt flere hotell på gang i Horten, Tønsberg, Moss og Skien.

– Vårt satsingsområde er området mellom Drammen og Kristiansand. Med alt det spennende som skjer i Grimstad med blant annet bedret infrastruktur, industrielle satsinger, flere utbyggingsprosjekter, Sørlandets teknologipark og Campus Grimstad, ønsker vi å være med på denne utviklingen. Med min lange og gode tilknytning til Strawberry, var det naturlig å se hvilke konsepter de har som passer. Og Clarion Collection Hotel er helt riktig kjede for dette hotellet, sier Teo K. Luisa, adm.dir. i Capitane Hotels.

Clarion Collection Hotel har inngått en franchiseavtale for hotellet med Capitane Hotels.

– Vekst er helt sentralt i selskapet og da muligheten for å innta både en ny by og et nytt fylke kom, var vi raske med å signere med Teo K. Luisa og Capitane Hotels. Både destinasjonen, markedet og utviklingen er helt rett for Clarion Collection Hotel. Vi er den foretrukne kjeden for dem som ønsker en følelse av hjemmehygge på sine mange reiser hjemmefra, forteller Richard Svartvik, kjededirektør for Clarion Collection Hotel i Norden.

Powered by Labrador CMS