Karriere:

SATSING PÅ DESTINASJON: Katharina Hernæs skal lede utviklingen av den nye havdestinasjonen på Fornebu.
SATSING PÅ DESTINASJON: Katharina Hernæs skal lede utviklingen av den nye havdestinasjonen på Fornebu.

Blir sjef for Sjø Fornebu

Katharina Hernæs blir adm. direktør for Sjø Fornebu AS, som skal så for byutvikling med nærsenter og en havdestinasjon på Forbebu.

Publisert

Katharina Hernes kommer fra stillingen som porteføljedirektør i AF Eiendom. Der jobbet hun med store eiendomsprosjekter og ledet investeringsteamet og markedsteamet. Katharina Hernæs har en master både innen finans og økonomi og har tidligere også vært sentral i Pareto Bank, samt jobbet med store eiendomstransaksjoner i Union og som strategikonsulent i Capgemini.

– Vi er glade for å få den rette personen til å lede prosjektet og samskape en unik destinasjon. Vi er i planfasen av et stort og unikt prosjekt som har forventet byggestart i 2024, sier Olav H Selvaag, styreleder i Sjø Fornebu.

Selvaag har stått bak en rekke store byutviklingsprosjekter, blant annet Tjuvholmen i Oslo og Snøbyen med verdens råeste helårsarena for snøopplevelser, i Lørenskog, og som deleier i Union Brygge i Drammen.

Selvaag er partner med selskapsbygger og investorselskapet We Are Human, mest kjent for Kahoot! og en betydelig teknologiinvestor. De skal sammen utvikle et innovasjons- og næringsdistrikt med fokus på hav og en stor ikonsk attraksjon. For beboerne skapes en møteplass med bryggeliv og et attraktivt bygulv, full av opplevelser som gir innblikk i den fremtiden som møter oss alle.

We Are Humans utførende selskap EntrepenreneurShipOne skal skape det konseptuelle og innovative miljøet som skal binde sammen samfunnet, storbedrifter, venture og startups i en helhet og hvor menneskets rolle i naturen blir viktigere enn noen gang.

Powered by Labrador CMS