TIL BRÆKHUS: Benedicte Krogh Grimstad og Karoline Røvik Zeiner går fra Dalan til Brækhus.

Blir partnere i Brækhus

Benedicte Krogh Grimstad og Karoline Røvik Zeiner blir partnere i eiendomsavdelingen i Brækhus etter å ha vært i Dalan Advokatfirma i flere år.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig fornøyde med å få Benedicte og Karoline med på laget, vi tror de kommer til å passe godt inn hos oss. De har med seg mye kompetanse og kommersiell bransjekunnskap som vil komme våre klienter til gode. Eiendom er en av våre sentrale satsningsområder hvor vi opplever stor etterspørsel. Rekrutteringen er et stort positivt bidrag til Brækhus, sier Frank C. Aase managing partner i Brækhus.

Benedicte Krogh Grimstad og Karoline Røvik Zeiner kommer fra Dalan Advokatfirma, hvor de har vært partnere. De er begge spesialister innen eiendom, og jobber særlig med eiendomsutvikling, transaksjoner, næringseiendom, og relaterte problemstillinger. Ifølge Brækhus skal de få en sentral rolle i videreutviklingen av Brækhus sin eiendomssatsning

– Vi ser frem til å bli en del av Brækhus sitt eiendomsteam. Vi kjenner allerede flere av eiendomsadvokatene i Brækhus, og vet hva Brækhus står for faglig og som firma. Vi tror vi kan få til mye sammen de neste årene – og det gleder vi oss til, sier Benedicte og Karoline.

– Vi gleder oss til å få Benedicte og Karoline som partnere i Brækhus. Mange av oss kjenner de to fra før, både som representant for motparter og som tidligere kollegaer. De imponerer oss. Med Benedicte og Karoline på laget vil vi ytterligere styrke vår kompetanse og kapasitet innen fast eiendom. I tillegg til å være faglig sterke, vil begge være verdifulle tilskudd til det sosiale miljøet i avdelingen og firmaet, sier Thomas Andersen, leder for eiendomsavdelingen.

Powered by Labrador CMS