Karriere:

TIL ENTRA: Karoline Veum Solberg og Emilie Marley.
TIL ENTRA: Karoline Veum Solberg og Emilie Marley.

Blir miljørådgivere i Entra

Entra har ansatt Karoline Veum Solberg og Emilie Marley som miljørådgivere

Publisert

Karoline Veum Solberg og Emilie Marley skal jobbe med henholdsvis nye prosjekter og den eksisterende porteføljen i Entra.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått med på laget to faglig dyktige og engasjerte rådgivere som skal hjelpe oss med å nå våre hårete miljømål, sier Per Ola Ulseth, direktør prosjektutvikling i Entra.

Entra har store ambisjoner innenfor miljø og skal bli et klimanøytralt selskap innen 2030. For å nå dette målet skal eiendomsselskapet redusere sine utslipp av klimagasser med 70 prosent i eksisterende portefølje og med hele 80 prosent i nye prosjekter.

Karoline Veum Solberg er utdannet sivilingeniør fra NTNU med spesialisering innen energi og miljø. Hun er i tillegg utdannet som BREEAM-NOR revisor og BREEAM In-Use revisor. Solberg kommer fra stilling som energi-, miljø- og bærekraftsrådgiver i Sweco.

– Jeg opplever Entra som best i klassen med en svært ambisiøs og spennende miljøstrategi. Det var en viktig årsak til at jeg ønsket meg hit, sier Solberg.

Emilie Marley er sivilingeniør fra NTNU med spesialisering innen bygg- og miljøteknikk. Hun har de siste seks årene jobbet som rådgivende ingeniør bygg i Aas-Jakobsen med alt fra små midlertidige konstruksjoner til megakonstruksjoner som anakkale Bridge – verdens lengste hengebro.

– Som Karoline, så har også jeg et stort engasjement rundt klima og miljø. Det blir spennende å jobbe systematisk med å øke andelen grønne bygg i Entras portefølje og medvirke til å redusere utslipp av klimagasser fra drift. Jeg liker å bryte ned langsiktige mål til konkrete delmål i en tiltaksplan som må følges opp og gjennomføres. Skal vi nå våre langsiktige og tøffe mål om å bli et klimanøytralt selskap, så innebærer det at vi må ta mange mindre steg underveis, sier Marley.

Powered by Labrador CMS