FRA DALAN TIL NORSK EIENDOM: Sven Magnus Rivertz.
FRA DALAN TIL NORSK EIENDOM: Sven Magnus Rivertz.

Blir juridisk fagsjef i Norsk Eiendom

Sven Magnus Rivertz er ny advokat/juridisk fagsjef i Norsk Eiendom

Publisert

– Vi er utrolig glad for å få Sven Magnus Rivertz med på laget. Han er kunnskapsrik, kjenner bransjen godt og kommer til å gi Norsk Eiendom og våre medlemsbedrifter nyttig juridisk kompetanse, sier Tone Tellevik Dahl, adm.dir. i Norsk Eiendom.

Rivertz kommer fra stillingen som partner og advokat i Dalan Advokatfirma. Der har han jobbet i selskapets eiendomsavdeling med eiendomstransaksjoner, eiendomsutvikling, leiekontrakter, plan- og bygningsrett med mer. Han har i tillegg jobbet med merverdiavgiftsrettslige problemstillinger som også er et viktig saksfelt for medlemmene i Norsk Eiendom. Nå trer han inn i rollen som bransjens advokat.

– Dette er en stilling jeg bare måtte takke ja til. Norsk Eiendom er en bransjeforening som over tid har vært skikkelig flinke til å være en pådriver for, og fremme interessene til, eiendomsbransjen. Å få lov til å jobbe med Tone Tellevik Dahl og resten av teamet i Norsk Eiendom med å videreføre dette arbeidet er noe jeg ser veldig frem til, sier Rivertz.

Rivertz har tidligere jobbet som advokat i Advokatfirmaet BAHR sin eiendomsavdeling og i avgiftsavdelingen i EY Tax med avgiftsrådgivning, administrative klageprosesser og prosedyre i merverdiavgiftssaker. Rivertz har følgelig omfattende erfaring med å yte juridisk bistand til aktører innen eiendomsbransjen.

– Norsk Eiendom vokser og vi har stadig høyere aktivitet både overfor myndigheter og innen bransjeutvikling. Vi har derfor sett et økende behov for juridisk eiendomskompetanse i vår egen stab. Sven sin kompetanse vil bli et verdifullt tilskudd, påpeker Tellevik Dahl.

– Jeg ser virkelig frem til å arbeide for bedre rammebetingelser for eiendomsbransjen, og gleder meg til å bidra med min faglige bakgrunn og erfaring i bransjens dialog med offentlige myndigheter. Videre blir det både spennende og morsomt å jobbe tett med våre medlemmer, både innenfor bransjeutvikling og andre temaer som opptar medlemmene våre, sier Rivertz.

Han begynner i den nyopprettede stillingen i Norsk Eiendom den 1. mai.

Powered by Labrador CMS