RYKKER OPP: Mette Arntzen Bjerke går inn i ledergruppen i Møller Eiendom.
RYKKER OPP: Mette Arntzen Bjerke går inn i ledergruppen i Møller Eiendom.

Blir direktør i Møller Eiendom

Mette Arntzen Bjerke blir konsept- og digitaliseringsdirektør i Møller Eiendom.

Publisert

Mette Arntzen Bjerke har vært markedssjef i eiendomsselskapet i snart fire år og går inn i den nye rollen fra første oktober. Hun tar samtidig plass i Møller Eiendoms ledergruppe.

Bjerke står blant annet bak bo-konseptet PiiR på Harbitz Torg og har samtidig jobbet mye med kommersielle leietakere og konseptutvikling de siste årene. Nå er målet å heve den digitale standarden for Møller Eiendom.

- Det blir nok å ta tak i fremover. Leietakere og boligkjøpere stiller stadig høyere krav, og digitale løsninger er blitt en standard i de fleste deler av vårt samfunn. Eiendomsbransjen står ovenfor et digitalt skifte, og muligens et mer fundamentalt skifte nå som følge av covid-19-situasjonen. Kundeorientering er blitt et stadig mer sentralt tema, og flere i vår bransje investerer i å bedre forstå og interagere med sluttkunden, blant annet gjennom digitale løsninger. Her skal vi styrke oss, sier adm. direktør Røsjø.

Møller Eiendom får et proaktivt tilskudd til ledergruppen, med god kjennskap til organisasjonen og erfaring fra hele verdikjeden i eiendomsutvikling:

- Gjennom arbeidet med PiiR har Mette vist at hun tør å tenke litt annerledes og utfordre det etablerte, og samtidig har gjennomføringskraft til å gjøre noe med det. Dette er egenskaper vi trenger for å nå våre ambisiøse målsetninger i en bransje som stadig er i utvikling, fortsetter Røsjø.

Bjerke takker for tilliten og gleder seg til veien videre som konsept- og digitaliseringsdirektør