Eiendommen består av hovedhytte, gjestehytte, stabbur og garasje.
Eiendommen består av hovedhytte, gjestehytte, stabbur og garasje.

Bjørn Dæhlie & Co vil ha 29 mill. for hyttepalass, men har ikke fått napp

– Eierne ville teste eiendommen i markedet, og må ikke selge den, sier Petter Birkrem i PrivatMegleren Ullevål.

Publisert

I fjor høst ble Bakkebyvegen 6 i Trysil lagt ut for salg med en prisantydning på 29 millioner kroner. Bygningsmassen, med et bruksareal på 788 kvadratmeter, ble oppført i 1997 av Svein Erik Bakke. Siden er eiendommen blitt solgt to ganger.

Dagens eier er Trysil Prosjektinvest AS, der Bjørn Dæhlie har 1/3 av aksjene gjennom Dæhlie-hyttene AS. De øvrige aksjene eies av Rolf Mobæk (Hjim Holding AS) og Gudrun Mobæk.

– Etter at eiendommen ble lagt ut, har markedet blitt deretter, derfor har det ikke vært lett. Eierne har imidlertid ikke hastverk. De ville teste eiendommen i markedet, og har ikke behov for å selge den, forteller Petter Birkrem i PrivatMegleren Ullevål.

I salgsoppgaven blir Bakkebyvegen 6 omtalt som «en praktfull og majestetisk eiendom få kan måle seg med i Norge».

– Eiendommen består av hovedhytte, gjestehytte, stabbur og garasje, alle i solid laftet tømmer. Hele eiendommen har en rød tråd hvor stilen er gjennomført til punkt og prikke ned til den minste detalj. Utførelse på håndverket med håndlagde og håndmalte detaljer.

Hovedhytta er stor og inneholder mange ulike rom og avdelinger. I underetasjen er det egen SPA-avdeling og en vinkjeller. Soverommene ligger i en egen fløy i hovedetasjen samt i andre etasje.

– Flere stuer, et majestetisk kjøkken, flere peiser og en gigantisk spisestue binder det hele sammen til en hytte utenom det vanlige.

– Gjestehytta og stabburet er ikke mindre flott, og den har selvsagt eget kjøkken og flere bad. Hovedhytta inneholder 6 soverom, gjestehytta 4 soverom og stabburet 1 soverom. Med mange sengeplasser på tunet er det gode muligheter til å invitere store grupper mennesker til fjells. Flere av soverommene har også eget bad og ildsted, skriver PrivatMegleren Ullevål i salgsoppgaven.

Tomten, som er festet, har et areal på 3,547 kvadratmeter.

Powered by Labrador CMS