BLIR TIL B_VAR: Daglig leder Ida Mikkelsen og styreleder Bent W. Mikkelsen endrer navn på eiendomsselskapet fra Mikkelsen Eiendomstvikling til B_VAR.

Satser ved nye Drammen sykehus: – Vi gir litt gass nå

Mikkelsen Eiendomsutvikling bytter navn til B_VAR og vil spille en viktig rolle i transformasjonen av området rundt nye Drammen sykehus.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha drevet med forvaltning og utvikling av næringseiendom i nesten to tiår, girer Mikkelsen Eiendomsutvikling opp satsingen i området rundt det nye sykehuset i Drammen. Samtidig skifter selskapet navn til B_VAR.

– Vårt nye navn ble valgt på bakgrunn av vår aller viktigste kjerneverdi: ivaretakelse. Det er gjeldende både når det gjelder lokalmiljø og leietakere, og eiendommer og bygninger. Flesteparten forbinder Mikkelsen med kraner, og da har det vært viktig å gjøre oss mer synlig som en eiendomsaktør sier Ida Mikkelsen.

Hun er daglig leder i B_VAR, som har skilt lag med kranvirksomheten, som nå ligger i selskapet Blue Group.

B_VAR er en av de største private eiendomsaktørene rundt sykehuset i Drammen, og har en portefølje på 13 nærings- og utviklingseiendommer.

Flere av eiendommene ligger i dette store transformasjonsområdet, hvor også B_VAR vil spille en viktig rolle. For to år siden fikk selskapet med seg Vedal på et prosjekt på 46.500 kvadratmeter og 600 parkeringsplasser som skal brukes til ansatteparkering for det nye sykehuset og den kommende Fjordbyen.

– Vi fikk i år gjennomslag for reguleringen. Vi er i forhandlinger med Vestre Viken HF om parkeringsplassene og håper å komme i mål snart, sier Mikkelsen.

Reguleringen for bygget på 46.500 kvadratmeter er bred, og B_VAR vil ha noe forretning i første etasje og noe service- og tjenestevirksomhet ut mot Fjordparken, i tillegg til kontor- og næringsareal.

– Det blir et fremtidsrettet og nytt bygg. Kommunen ønsker også at vi skal gjøre arealet i det høyeste tårnet tilgjengelig for publikum, fortsetter Mikkelsen.

B_VAR har også andre eiendommer i transformasjonsområdet som etter hvert kan utvikles.

– Vi gir litt gass nå, sier Mikkelsen.

Powered by Labrador CMS