Må øke staben

Publisert Sist oppdatert

Estate Nyheter har tidligere omtalt den høye aktiviteten hos eiendomsrådgiveren Colliers, hvor selskapet per første halvår har vært involvert i transaksjoner for over halvannen milliard kroner. 

– På samme tid i fjor lå vi på mellom 600 og 700 millioner kroner, så vi snakker over en dobling, sier Thor Bjørdal i Colliers. 

Les også: Ny Haavind-sjef

Les også: Ny direktør i NPRO

Les også: Ny seksjonsleder i Statsbygg

Les også: Styrker seg på utleie

Jørgen Falch-Monsen i Colliers har sammen med Thor Bjørdal hatt et tett samarbeid med blant annet Colliers London og Tyskland de siste årene, hvor de har bistått med betydelige kjøps- og salgsrådgivningstjenester primært innenfor blant annet hotell og kjøpesenter.

Selskapet har også vært involvert i større transaksjoner innenfor handel og kontor som har bidratt til fremgangen, og begynner å få en portefølje med anerkjente navn på listen. 

Les også: Satser i Stavanger

Les også: Slår seg sammen i Sverige

Les også: Satser mer på eiendomsinfo

Les også: Inn i ny sjefsrolle

– I tillegg til våre internasjonale tjenester innenfor kontor, industri, detaljhandel, hotell og boliger fokuserer vi sterkt på de lokale eiendomsaktørene. Vi er for eksempel en av få meglerselskaper som har en egen megler med hovedfokus på salg av bygårder i Oslo og omegn, sier Falch-Monsen.

Colliers har siste året hatt en god utvikling også innen kontorutleie. På grunn av den gode økningen i oppdraget, må selskapet nå styrke bemanningen. 

Ifølge Colliers leter man nå etter en senior utleiemegler og analytiker, som skal være med på å løfte selskapet ytterligere.

Les også: – Transaksjonsmarkedet tar seg opp

Les også: – Finanskrisen har satt Norge på kartet

Les også: – Vi løper ikke etter kundene

Les også: Obligasjonsfinansiering fortsatt like hot

Les også: Oljefondet godt i pluss

Les også: Avkastningen i næringseiendom ikke til forventningene

Les også: -Tenk segment fremfor land

 

Powered by Labrador CMS