710 MILL.: Utvikler og eier Aspelin Ramm har fått A Bygg til å bygge logistikkbygget på Alna. Ill.: Nordic – Office of Architecture
710 MILL.: Utvikler og eier Aspelin Ramm har fått A Bygg til å bygge logistikkbygget på Alna. Ill.: Nordic – Office of Architecture

Bruker 710 mill på et logistikkbygg

A Bygg Entreprenør skal bygge 29.500 kvadratmeter for Aspelin Ramm.

Publisert Sist oppdatert

Når det nye logistikkbygget i Alf Bjerckes vei 22 på Alna i Oslo står klart høsten 2022, er det Ahlsell og Motek som flytter inn med respektive hovedkontor. Motek får i tillegg et moderne lager samt et nytt hovedverksted, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Vil ha 76,5 mill for SATS-bygg

– A Bygg har god erfaring med denne type logistikkbygg og gjennom samspillsfasen fra høsten 2019 har vi opplevd både konstruktiv dialog og god kvalitet på leveransen, noe som er helt avgjørende for oss, sier Trond Erik Sveen som er direktør for prosjekt og utbygging i Aspelin Ramm.

LES OGSÅ: Godt boligsalg ved elvebredden

Kontraktsverdi på ca 710 millioner kroner er inklusive moms, og bygget blir sertifisert etter BREEAM-NOR Excellent og Energiklasse A.

LES OGSÅ: Utbygger sluker et helt nabolag

A Bygg har de siste årene opparbeidet seg en sterk posisjon innenfor områdene logistikk og industri, kontor og handel. A Bygg har 25 ansatte og en omsetning på 480 millioner kroner.

LES OGSÅ: Har nær 9 mål i sentrum å leke seg med

Powered by Labrador CMS