TIL NYDALEN: Avantor har kapret Elkjøp som leietaker til et nytt kontorbygg i Nydalen. Bygget vil stå ferdig i 2017.(Ill: Avantor)
TIL NYDALEN: Avantor har kapret Elkjøp som leietaker til et nytt kontorbygg i Nydalen. Bygget vil stå ferdig i 2017.(Ill: Avantor)

Avantor fikk leiekontrakt på 7000 m2

Elkjøp har inngått langsiktig leieavtale med Avantor i Nydalen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ser frem til å få Elkjøp som leietaker i Nydalen. Det er en flott bedrift og en solid virksomhet, sier Øystein Thorup, administrerende direktør i Avantor, til Estate Nyheter.

Han er godt fornøyd over å ha fått en stor kontorleietaker inn i Nydalsveien, slik at arbeidet med et nytt næringsbygg kan fortsette, i visshet om at lokalene er i ferd med å bli fylt opp. Grunnarbeidene på det aktuelle bygget er unnagjort, og bygget vil stå ferdig i 2017.

Les også: Fikk lunsjavtale i Nydalen

– Leiekontrakten med Elkjøp er på drøyt 7000 kvadratmeter. Hele bygget blir på 13.000 kvadratmeter, sier Thorup.

Han ønsker ikke å si noe om prisbetingelsene i leiekontrakten med Elkjøp, men bekrefter at det dreier seg om en langsiktig avtale.

Trond Aslaksen i Union var Avantors rådgiver under utleieprosessen, opplyser Thorup.

Colliers var rådgiver for Elkjøp.

Les også: BIs milliardkupp i Nydalen

Tomten hvor det nye bygget kommer er kjent som spikerverkstomten. Dette er delområdet i Nydalen hvor smelteovnene til det gamle Spikerverket lå. Utbyggingen består av til sammen tre næringsbygg og fem lavblokker for boliger.

Første del er ferdig utbygd med ett næringsbygg og to boligbygg. Næringsbygget, Nydalsveien 12, er hovedkontor til Egmont i Norge, med ca 650 medarbeidere og Metronet med ca 40 medarbeidere.

I tillegg er det opparbeidet to torg og et parkområde i vest.

Les også: Fikk 15 års leieavtale i Nydalen

Powered by Labrador CMS