HENTER FRA KONKURRENTER: Adm. direktør Petter Nylend har ansatt tre nye medarbeidere.
HENTER FRA KONKURRENTER: Adm. direktør Petter Nylend har ansatt tre nye medarbeidere.

Akershus Eiendom henter fra DNB og Colliers

Akershus Eiendom har ansatt en ny medarbeider til utleieavdelingen og to nye til avdelingen for analyse- og verdivurdering.

Publisert

Det er fra DNB Næringsmegling at Joachim Wulff og Jørn Mandius Jacobsen de seneste årene har jobbet med analyse og verdivurdering. Nå har Akershus Eiendom ansatt duoen til sin avdeling for analyse og verdivurdering.

Jørn-Mandius Jacobsen.
Jørn-Mandius Jacobsen.

– Da denne muligheten dukket opp, ble vi raskt enige om at dette var veldig attraktivt. Akershus Eiendom sin posisjon blant næringsmeglerne taler for seg selv, og etter 10 fine år i DNB for oss begge, ser vi frem til å bli en del av deres team, sier Jørn-Mandius Jacobsen og Joachim Wulff.

Ifølge Akershus Eiendom har de to analytikerne over flere år bygd opp en betydelig kompetanse innenfor verdsettelse av nærings- og utviklingseiendom.

Joachim Wulff.
Joachim Wulff.

– Vi har over lang tid ønsket å øke vår kapasitet og leveransekraft innenfor verdivurderingstjenester. Det er derfor spesielt hyggelig å kunne ønske Joachim og Jørn-Mandius velkommen. De kommer begge fra DNB Næringsmegling hvor de har opparbeidet seg relevant kunnskap og erfaring. Ansettelsen vil øke vår kapasitet på dette feltet betydelig. Vi gleder oss til de begge begynner i august, sier Petter Nylend, daglig leder i Akershus Eiendom.

Akershus Eiendom har også ansatt Haakon Skandsen.

– Haakon skal primært skal jobbe med utleie av eiendom innenfor lager- og logistikksegmentet. Vi er veldig fornøyde med at Haakon har valgt å begynne hos oss. Oppdragsmengden er økende og vi ønsker å styrke oss på utleie mot lager- og logistikkmarkedet. Haakon kommer fra Colliers, og har vist gode resultater. Vi er sikre på at han vil bli et verdifullt tilskudd til vårt utleieteam når han starter i august.

Haakon Skandsen.
Haakon Skandsen.

– Jeg ser virkelig frem til å bli en del av utleieteamet i Akershus Eiendom, en bauta i bransjen. Logistikkmarkedet er i rivende utvikling, og jeg gleder meg til å jobbe med en kompetent og fremragende gjeng, sier Haakon Skandsen i en kommentar.

Powered by Labrador CMS