SANNHETENS TIME: Nå kan du avgjøre hvem du mener er Eiendomsbransjens mektigste.

Nå kan du stemme på Eiendomsbransjens mektigste

Nå er det klart for å velge hvem du mener er Eiendomsbransjens mektigste.

Publisert Sist oppdatert

Estate Nyheter nyheters lesere skal kåre eiendomsbransjens mektigste. Av 50 personer med stor påvirkningskraft innenfor eiendom, har vi de siste ukene presentert fem kandidater hver dag, i alfabetisk rekkefølge.

Trykk her for å stemme på Eiendomsbransjens mektigste!

Stor interesse

Nå er alle kandidatene presentert og det har vært stor interesse. Flere tusen lesere har vært inne på artiklene for å sjekke hvilke kandidater som har gjort seg fortjent til å være med på kåringen. Noen har også henvendt seg direkte til redaksjonen, for på den måten å prøve å invitere til ytterligere kandidater på listen.

Endelig kommer den mest spennende delen, nemlig hvem som faktisk stikker av med den gjeve prisen. På stemmesiden er alle kandidatene listet opp i alfabetisk rekkefølge. Ved å trykke på navnet registreres din stemme. Etter at du har stemt, blir din stemme bekreftet på skjermen. Vi understreker at avstemningen skjer helt anonymt. Stemmegivningen vil være åpen i en uke.

Hvis du er interessert i å lese om kandidatene, så går du inn på linkene til presentasjonene, som er listet opp på denne siden.

Kandidater 1-5

Kandidater 6-10

Kandidater 11-15

Kandidater 16-20

Kandidater 21-25

Kandidater 26-30

Kandidater 31-35

Kandidater 36-40

Kandidater 41-45

Kandidater 46-50

Powered by Labrador CMS