SOLGT: Dette tomteområdet i Østfold er kjøpt av Volmax.

Volmax kjøper tomt

Selskapet Volmax har kjøpt en 20 mål stor tomt i Østfold. Selger er Loe Utvikling.

Publisert Sist oppdatert

– Rygge Næringspark Østfold er et svært spennende område, og gir Volmax en unik mulighet til å utvikle våre fremtidsrettede konsepter og tilbud til alle kunder i Østfold, sier administrerende direktør i Volmax, Grant Larsen, i en pressemelding.

Tomten ligger ved siden av Circle K, og tett opp mot Rygge Flyplass.– Dette er et spennende område med stort utviklingspotensial. Med denne plasseringen vil vi dessuten støtte opp under de store forventede investeringer i infrastruktur og transport i regionen de neste årene. Gjennom samarbeid med langsiktige partnere som Loe Utvikling styrker vi vår posisjon i regionen, sier Larsen.

Etableringen er et ledd i den strategiske satsningen til Volmax på eiendommer som er tilpasset lastebil- og bussvirksomheten til selskapet, og som danner fremtidig grunnlag for effektiv drift og god kundedialog.Daglig leder i Loe Utvikling AS, Tomas J. Tenden, ser frem til å utvikle Rygge Næringspark Østfold. Han er svært fornøyd med at Volmax har valgt denne beliggenheten for sin virksomhet. Rygge Næringspark Østfold består av et tomteareal på 100 mål.Hva Volamx har gitt for tomten er ikke kjent.

Powered by Labrador CMS