Ingrid Elisabeth Moe får ansvaret for å fylle opp Dronning Eufemias gate 8 når PwC flytter ut.

Fra DNB Næringsmegling til Braathen Eiendom

Ingrid Elisabeth Moe blir ny utleiesjef i Braathen Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Moe forlater dermed stillingen som rådgiver i utleieavdelingen i DNB Næringsmegling etter halvannet år. Før det var hun analytiker i DNB Næringsmegling i åtte år. Moe har også vært journalist i DN.no, samt senior kundeansvarlig i Storebrand Bank Næring.

– Braathen Eiendom er et solid og nyskapende selskap, som bidrar til å dra markedet fremover. De leverer “En annen standard” ved å ta godt vare på kundene og å ha et høyt fokus på miljø. Samtidig har de noen av byens beste eiendommer og er gode til å tenke nytt. Jeg tror mange oppfatter dem som flinkest i klassen, og gleder meg til å bli en del av deres sterke lag, sier hun.

Hun sier hun tiltales av Btaathens ambisjon om å være best, og begynner i stillingen som utleiesjef i januar.

– Vi er glade for å få Ingrid Elisabeth Moe på laget. Hun får en sentral rolle i utviklingen av vårt Flyt-konsept, der vi vil gi kundene økt fleksibilitet, blant annet ved å la dem bruke møterom, bedriftsrestaurant, fleksibelt kontorareal og annet på tvers av byggene våre, sier administrerende direktør Leif Arne Røsnes i Braathen Eiendom.

Moes arbeidsoppgaver blir blant annet å finne de rette kundene til portalbygget i Barcode (Dronning Eufemias gate 8) når PwC flytter ut og bygget står klart for nye leietakere i 2020 etter en renovering.

– En god leietakermiks er viktig for både kundene og eiere, og jeg ser fram til å være med på å forme miljøet i DEG8. Det er et av de mest sentrale og attraktive byggene i nye Oslo, sier Ingrid Elisabeth Moe.

Powered by Labrador CMS