Hasle Torg kan bli solgt dersom prisen er rett.

Vurderer salg av Hasle Torg

Cushman & Wakefield er i markedet for å selge Hasle Torg. Prisen kan bli 240-250 millioner kroner.

Publisert

Eiendommen er et nærsenter med til sammen 16 leietakere, blant annet Coop Extra, Vinmonopolet, Nille, Fitness Xpress og Vitus apoteket. Butikkene hadde i fjor en omsetning på 220 millioner kroner, noe som er en vekst på 60 prosent sammenlignet med 2013. Ifølge en teaser fra eiendomsrådgiveren Cushman & Wakefield Realkapital, som er megler for eiendommen, er det 11 år igjen på leiekontrakten til den største leietakeren Coop. Eiendommen er lokalisert rett overfor Hasle T-banestasjon.

Totalt har Hasle Torg leieinntekter på 13,7 millioner kroner. Retaildelen utgjør 12,4 millioner, mens 104 parkeringsplasser genererer 1,25 millioner kroner. Netto leieinntekter er anslått til 12,5 millioner kroner. Eiendommen har et totalt utleiebart areal på 8011 kvadratmeter, hvorav handelsdelen utgjør 5701 kvadratmeter.

Hvis man legger til grunn en yield på mellom 5 og 5,25 prosent, kan salgssummen komme opp i mellom 240 og 250 millioner kroner. Partner Erik Ingebrigtsen i Cushman & Wakefield Realkapital ønsker ikke si noe om hvilke prisforventninger de eller selgeren Spabo Eiendom har.

… Men vi opplever stor interesse for denne typen eiendom, sier Ingebrigtsen til Estate Nyheter.

Powered by Labrador CMS