Jobbytte: Lars Råmunddal har sluttet i advokatfirmaet BAHR og tiltrådt som partner i advokatfirmaet Føyen Torkildsen. Anette Thunes har gått fra advokatfirmaet Wiersholm, og tiltrer som senioradvokat i advokatfirmaet Føyen Torkildsen

Henter fra BAHR og Wiersholm

Lars Råmunddal og Anette Thunes melder overgang til advokatfirmaet Føyen Torkildsen fra henholdsvis BAHR og Wiersholm.

Publisert Sist oppdatert

Lars Råmunddal har sluttet i advokatfirmaet BAHR og tiltrådt som partner i advokatfirmaet Føyen Torkildsen. Råmunddal har de siste årene vært involvert i en betydelig mengde transaksjoner og utviklingsprosjekter, og er en person som mange har møtt.

I tillegg slutter Anette Thunes i advokatfirmaet Wiersholm, og tiltrer som senioradvokat i advokatfirmaet Føyen Torkildsen den 9. januar 2017. Thunes har i likhet med Råmunddal solid erfaring fra eiendomstransaksjoner, leie og annen rådgivning relatert til næringseiendom. I tillegg har Thunes betydelig prosedyreerfaring.

Solid kompetanse

Råmunddal jobbet i advokatfirmaet FØYEN DA før han meldte overgang til BAHR i 2011. I tiden etter har det skjedd en betydelig utvikling i firmaet, blant annet ved at Føyen og Torkildsen har fusjonert. Mange i Føyen Torkildsen er imidlertid tidligere kollegaer, som Råmunddal kjenner godt.

– Jeg vet derfor at firmaet har et høyt faglig nivå og et kommersielt rettet og hyggelig næringseiendomsteam, sier Råmunddal.

Thunes på sin side går etter 8 ½ år i Wiersholm også til Føyen Torkildsen.

– Selv om det er vemodig å forlate gode venner og kollegaer i Wiersholm etter så mange år, var tiden inne for å prøve noe nytt. Føyen Torkildsen har lenge gjort seg bemerket, og har et stort og sterkt eiendomsteam som appellerte meg veldig. Jeg ser virkelig frem til å bidra i satsningen deres fremover, sier Thunes.

Både Råmunddal og Thunes fremhever Føyen Torkildsens kompetanse innenfor eiendomsutvikling som sterkt medvirkende til at begge valgte å begynne der.

– Innenfor dette feltet er firmaet veldig godt «rigget». Blant annet har firmaet 4-5 personer som nesten utelukkende arbeider med plan- og bygningsrett, flere med betydelig erfaring fra plan- og bygningsetaten og fylkesmannen, og en stor gruppe som utelukkende arbeider med entreprise, sier Råmunddal.

– Videre har firmaet et svært godt team med fokus på fast eiendom og transaksjoner, og i tillegg prosedyre. Vi gleder oss derfor veldig til å komme i gang i Føyen Torkildsen, legger advokatene til.

Begge to vil inngå i temaet for fast eiendom, og vil fortsette å arbeide med transaksjoner, eiendomsutvikling, og rådgivning relatert til dette. Thunes vil i tillegg arbeide med eiendomsrelatert tvisteløsning og prosedyre.

Både Råmunddal og Thunes ønsker å benytte anledningen til takke for sine respektive år i henholdsvis BAHR og Wiersholm, og den lærdommen de har med derfra. Begge firmaene har blant markedets beste team innenfor næringseiendom, og er involvert i et stort antall transaksjoner og utviklingsprosjekter.

– Det er vanskelig å trekke frem enkeltpersoner, men spesielt det å arbeide med personer som Stig Bech og Anne Sofie Bjørkholt har gitt meg en balast og et kommersielt tilsnitt som nok kommer til å prege min advokatgjerning også i fremtiden, sier Råmunddal.

Thunes på sin side har satt særlig stor pris på å arbeide tett med Tom Rune Lian og Ståle Meleng i årene hos Wiersholm.

– De to har gitt meg mange muligheter og utfordringer, og har i stor grad vært med på å forme meg til den advokaten jeg er i dag, sier Thunes.

Stolt av laget

– Vi satser tungt på å være et ledende spesialistfirma innen fast eiendom. Vi styrker denne satsningen ytterligere ved å hente Lars tilbake og i tillegg ved å ansette Anette, sier Ottar F. Egset styreleder i advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS.

– Vi kjenner Lars godt fra hans tid i advokatfirmaet FØYEN DA og vet derfor at han er faglig dyktig, og at han har en kommersiell og løsningsorientert holdning som våre klienter verdsetter. Anette har tidligere arbeidet med flere av våre dyktige kollegaer, og vi vet derfor at også hun er svært dyktig. Deres kompetanse innenfor transaksjoner, eiendomsutvikling og leierelaterte spørsmål er svært god og vil bidra til å komplementere vårt team. Vi er stolte av å ha fått med oss to så dyktige advokater, forsetter han.

 

Powered by Labrador CMS