Pulserende på Helsfyr

Bunde Eiendom lanserer Helsfyr Puls i Grenseveien 80.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

NE nyheter skrev i april at det til sammen går mot 20 000 kvadratmeter med ny bebyggelse i Grenseveien 80 og 82, ikke langt unna idrettsanlegget Valle Hovin.

Den sydlige delen av Grenseveien 80, en bensinstasjonstomt, skal rives og erstattes med et næringsbygg med forretningsareal på gatenivå i seks etasjer og en tilbaketrukket etasje.

Det er BundeEiendom, et selskap i BundeGruppen, som er utbygger. Nå introduserer Bunde Eiendom ifølge en pressemelding tirsdag et nytt kontorprosjekt i Grenseveien 80, for øvrig nabotomten til selskapets eget hovedkontor.

Det nye prosjektet har altså fått navnet Helsfyr Puls. Ifølge pressmeldingen blir dette et signalbygg med «markant, spennende arkitektur» (se illustrasjon). Planene omfatter 8000 kvadratmeter med det som omtales som «moderne og effektive kontorarealer». Nybygget går altså over 7 plan, hvorav de 4 øverste etasjene får utsikt over Oslo.

BundeEiendom beskriver bygget selv som lyst og fremtidsrettet. Selskapet har i samarbeid med arkitektkontoret a- lab designet et bygg som kan inneholde ulike arbeidsformer og organiseringer. Det skal underbygge leietakernes egen kultur.

– I konseptutviklingen av Helsfyr Puls har vi hele tiden tenkt på «det indre liv», å legge til rette for identitets- og kulturbygging. Eiendommen skal tilby gode arbeidsplasser i et funksjonelt miljø, fleksibilitet, arealeffektivitet og god endringsberedskap, sier eiendomssjef Vidar Korneliussen i BundeEiendom i meldingen.

Selskapet har også andre hatt større prosjekter på Bryn-Helsfyr, som rehabiliteringsprosjektet i Strømsveien 102 og prosjektering og bygging av NAFs hovedkontor i Østensjøveien 14.

Videre hadde Bunde Eiendom totalentreprisen i Oslo Areals rehabiliteringsprosjekt i Grensesvingen 7 og byggingen av Erik Arnesens Mercedes-Benz-anlegg i Østensjøveien 12.

Illustrasjon: 3D Estate. Arkitekter: A-lab

Powered by Labrador CMS