GRENSEVEIEN 80-82: Prosjektets tenkte utforming muliggjør to innganger. Dette bidrar positivt til at eventuelle publikumsarealer lett vil få en adskilt og synlig adkomst direkte fra Grenseveien og Helsfyrs kollektive knutepunkt.

Nytt kontorprosjekt på Helsfyr

Detaljreguleringen for Grenseveien 80 – 82 er nylig vedtatt i bystyret med totalt utbyggingspotensial på cirka 22.000 kvadratmeter.

Publisert

I samarbeid med a-lab arkitekter legger nå BundeEiendom premissene for prosjektet.

– Vi deler prosjektet opp i tre mulige faser. I første fase konsentrerer vi oss om et nybygg i Grenseveien 80 på totalt 8.000 kvadratmeter fordelt over syv etasjer med tillegg av kjeller. I fase to ser vi på en sammenkobling mellom Grenseveien 80 og 82, hvor vi fokuserer på en god tilknytning mellom byggene med for eksempel et felles resepsjons-/kantine- og møteromsområde, sier Vidar Korneliussen, eiendomssjef i BundeEiendom.

Les også: Kjøper, utvider og oppgraderer på Bryn-Helsfyr

Dette muliggjør to hovedkontorbygg med sentral beliggenhet og god adkomst. I fase tre legges det opp til full utnyttelse av reguleringen og ett kontorbygg på 22.000 kvadratmeter.

– Et fellestrekk i alle fasene er at vi designer et bygg som støtter alle arbeidsformer og organiseringer og underbygge leietakernes egen kultur, understreker Korneliussen.

Etasjeflater vil kunne tilbys fra 1.200 – 2.800 kvadratmeter.

Les også: 9.800 m2 leid ut på Helsfyr

Fremtidens kontorbygg– Grenseveien 80 – 82 har i dag god eksponering med sin beliggenhet langs Grenseveien, i frontlinje av Oslos nye bydel på Valle Hovin og god eksponering mot Helsfyr «sentrum», sier han.

Det er tilrettelagt for publikumsrettet funksjoner i 1. etasje langs Grenseveien for å sikre et aktivt og levende byliv. Fasadene langs Grenseveien er i tillegg ekspressive med en klar, sterk form som gir identitet og eksponering til den enkelte leietaker.

Les også: Vil utvide på Bryn

BundeEiendom ønsker sammen med a-lab å skape et kontorbygg for fremtiden. Et bygg som innehar fleksibilitet, arealeffektivitet og endringsberedskap.

– Leietakerne skal «leve» i eiendommen og etasjeflatene må utformes slik at de kan deles i hensiktsmessige arealer. Bygget må kunne tilpasse seg vekslende trender samtidig som det er robust og elastisk. Det satses gjennomgående friskt på en markant og bærekraftig arkitektur, med fremtidsrettede kontorformer og et utvidet servicetilbud for leietakerne, avslutter eiendomssjefen.

Grenseveien 80 – 82 skal BREEAM-sertifiseres.

Les også: Ferd med i Bryn-Helsfyr-samarbeidet

 

Powered by Labrador CMS